Pink & Black Bad Ideas

October 9

Pink & Black Bad Ideas


Ved hjelp av rosa og svart for å dekorere badet kan bidra til å bringe ut designer i alt som kommer inn i rommet eller bare legge til litt farge til en ellers trist og nøytral plass. Sats på rosa og svarte aksenter, eller gå ut og skape en rosa og svart inspirert haven.

vegger

Ideer som spenner fra moderne til moderne kan hjelpe inspirere kreative innslag når det gjelder å male veggene på badet ditt. Alternativ rosa og hvite striper, eller bruke et design som en diamant mønster for å innlemme rosa inn i badet. Paint en vegg svart mens male de andre veggene hvite eller rosa, og bruke det den svarte veggen som en aksent vegg. Heng opp bilder for å innlemme rosa og svart inn på badet. Bilder av rosa blomster, rosa bad scener og svart og hvitt fotografering vil bidra til å bringe dybde til rommet.

Inventar og utstyr

Se på det generelle temaet for badet ved utskifting eller oppdatering inventar. Bytt ut tradisjonelle skuff trekker og dørhåndtak med dekorative seg. Velg trekker og knotter som koordinere med rosa og svart bad. Bruk rosa, svart og grå håndklær og vaskekluter for å bidra til å legge til en fargeklatt til bad med hvite vegger, eller bruke hvite håndklær med rosa og svart monogramming å innlemme en personlig følelse. Kjøp en såpedispenser, tannbørste holder og dusjforheng som gjenspeiler temaet og fargene i rommet. Mulige ideer inkluderer innlemme svarte og hvite franske Toile design eller 1950 æra rosa og svart Soda Fountain elementer og skildringer.

Andre ideer

Bruk flere nyanser av rosa for å holde utseendet frisk og gir enkel utveksling av tilbehør, for eksempel dusjforheng og håndklær. Innlemme gråtoner inn i rommet for å hjelpe myke sorte vegger eller aksenter. Plasser et speilet skuffen på forfengelighet, og laste den opp med rosa hued leppestift, neglelakk og lotions. Sett på gulvet med svart og hvit rutete gulv, og kaste en lys rosa teppe i å bringe fargene sammen. Legg til flere dekor elementer, for eksempel en vase med blomster, rosa eller sort innrammede speil og farget lys.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com