Hvordan gjøre om en Ugly Armoire

December 19

Hvordan gjøre om en Ugly Armoire


En stygg armoire kan gjennomgå en Askepott-lignende transformasjon med litt sårt tiltrengt øm kjærlig omsorg. Legg TLC gjennom maling, ny maskinvare, og med et snev av glass på armoire dører og gjøre verftet salg perle et middagsselskap samtale stykke. Finner som dette, ofte fra salg eller loppemarkeder, kan også løse lagringsproblemer i ditt hjem. En armoire er tradisjonelt brukt til klær, men kan også brukes til å skjule leker, store retter eller som en klassisk barskapet.

Bruksanvisning

1 Rens armoire fra topp til bunn. Ikke la en kvadrattomme undusted eller urenset og sørg for å tørke den grundig. En stygg armoire må renses før den kan gjennomgå sin dramatiske forvandling.

2 Maling og beis skap i henhold til din personlige smak. Lettere tre fungerer best i tradisjonelle områder, mens mørkere tre passer den moderne hjem eieren. Du kan også male det en funky farge som gir rommet en retro utseende.

3 Skjær ut noen av de tre i front av skap og legge glassene. Dette er ideelt hvis du oppretter en ny Kina kabinett fra armoire eller enda en barskapet. Flekker og frostet glass kan også legge til en helhetlig stil.

4 Legg kanter til glassområdene og sikre at ingen splintery tre deler er utsatt. Slå opp knotter og trekker for noe skinnende og nye - din armoire vil være komplett med denne siste bit av polsk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com