Room Oppussings Ideas

December 20

Room Oppussings Ideas


For å holde rommet ditt følelsen frisk og selv inspirert, prøv oppussing. Fra små endringer i store overhalinger, vil pusse opp et rom oppfordrer deg til å conceptualize plass annerledes, vurdere hvordan du nå bruker et rom og hvordan du ønsker å bruke det-og antennes din kreativitet som du gi nytt liv til en gammel plass.

speil

Innlemming speil inn i et rom dekorasjon er en av de enkleste, men mest dramatiske endringer du kan gjøre. Hengende et speil over et designelement, for eksempel en peis eller antikk skrivebord, fremhever at element. Hengende speil overfor en vegg av vinduer øker lyset i rommet og gir hentydning av mer plass. Tenk på speil som både reflekterende flater og kunst stykker. Hvis budsjettet tillater det, eller hvis du har tålmodighet til å handle second-hand butikker, kjøpe en stor, vegg speil og sette den mot en vegg. For å maksimere effekten av et stort speil, sørg for å innlemme mange andre designelementer som vil gjenspeile seg i speilet. En annen idé er å plassere speil innenfor eller på møbler: du kan installere speil på baksiden av bokhyller eller på toppen av sidebord eller kommoder. En enklere tilnærming er å ramme flere små, distinkte speil og plassere dem på en vegg. En tilfeldig mønster vil legge detalj, samt lys og farge.

Farge

Mens folk flest tenker på å male veggene for å legge til farge, kan du også innlemme farge inn stoff, møbler og gulv. Ta med fet farge på en ny aksent vegg i puter, lamper eller inn stoff fargeprøver på andre vegger. Tepper er sentrale for å binde et rom sammen, og kan bidra til å fokusere et rom tema samt høydepunkt subtile toner fra andre kunstgjenstander. For bad, mange huseiere ønsker fortsatt friskt, hvitt for å matche verktøy og fremkalle en følelse av renhet. Man kan oppnå dette og fremdeles bruke farge ved påføring av en skinne på tvers av lengden av en vegg og maling bare ovenfor. Hvis fargen er mørk, vil dette ikke gjøre rommet føles for liten eller overvelde plassen.

Lighting

Vi undervurderer vanligvis hvor mye innflytelse belysning har over stemningen og utformingen av et rom. For spiserom eller kjøkken, kan du prøve å legge til eller erstatte en hengende ligaen. Hengende lys har en måte å trekke oppmerksomhet til et rom sentrum og gjøre dekorative bruk av vertikal plass. Spor belysning er sofistikert og målrettet mot bestemte områder for å hjelpe deg å bygge et belysningskonsept. Stående lamper hjelpe høye tak ser enda høyere og har mer tilstedeværelse enn de fleste andre belysning.

Bohemian

Hvis du har lyst på deg selv en utradisjonell artist som ikke har behov for sosial konvensjon eller tradisjon, eller hvis du ønsker å dekorere et rom for å gi ut dette inntrykket, kaster en bohemsk stil regler ut døren og ber bare om at du gjør god bruk av din fantasi. Som Room Deco Ideas.net antyder, "veggene kan males rød, oransje, blå, lilla, dyp brun eller annen rik farge," så lenge de fremkaller varme. Innlemme farge overalt: tepper, bokhyller, puter, bord og stoler. Plasser stykker av kunstverk og chotskies i hele rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com