Den semi vannplanter

September 27

Den semi vannplanter


Semi-vannplanter har røtter som er funnet helt eller delvis under vann. Disse plantene har gjort flere tilpasninger for å overleve i våt jord miljøer. Semi-vannplanter har antenne stilker og blader, og de fleste av røttene er nedsenket i fuktig jord.

Mangrove

Mangroves er trær og busker som finnes i tropiske og subtropiske områder. Den Rhizophora slekt av mangroveskog, ofte referert til som sanne mangrovene, har tilpasset seg sine omgivelser, med stylte-røtter slik at disse semi-vannplanter for å heve og få oksygen, selv med lavere røtter neddykket. Rhizophora mangle (rød mangrove) artene omfatter Rhizophora apiculata, Rhizophora harrisonii, Rhizophora mucronata, og Rhizophora racemosa.

Rotala ramosior

Rotala ramosior, også ofte kalt lavlandet rotala, er en del av kattehalefamilien familien. Dette semi-vannplante er endemisk til Nord-Amerika, og er sett vokser i vannforekomster, inkludert bekker, vanning grøfter og innsjøer. Røttene er tynne og fiber med erigert, urteaktige og hårløs stengler. Lowland rotala blomster består av fire lys rosa eller roseblader. Hver og en har trekantede begerbladene som blomstrer fra juni til oktober.

Taxodium

Taxodium arter er ekstremt oversvømme tolerant bartrær som tilhører Cupressaceae (cypress) familie. Taxodium artene er eviggrønne eller semi-evergreens i sør, og løvskog i nord. Pond sypress, skallet sypress og Montezuma sypress er alle Taxodium arter. Taxodium distichum (dam sypress) er endemisk til den sørøstlige USA, funnet voksende i svart vann elver, sumper og dammer. Taxodium distichum (skallet sypress) er et stort løvtre også endemisk til den sørøstlige USA Taxodium mucronatum (Montezuma sypress) er endemisk for mye av Mexico og favorisere regnværs klima. Cypress knærne er en tydelig struktur som finnes i Pond sypresser og skallet sypress, men er ikke ofte sett i Montezuma sypress. Cypress knærne er tenkt å hjelpe treet å skaffe oksygen i gjørmete, våt jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com