Peiser for Oppvarming

December 23

Peiser for Oppvarming


Selv om mange boliger bruker sentralvarme enheter og radiatorer for å varme store interiør, flere hus fortsatt stole på ildsteder for å sikre et hjem holder seg varm. Faktisk er flere typer peis brukes til oppvarming av hjemmet.

Tradisjonell Chimney Peis

Skorsteinen peis er den tradisjonelle peisen og har vært mye det samme i hundrevis av år. Denne peisen er vanligvis plassert i det sentrale rom i et hjem, og er designet for å sirkulere varm luft gjennom et hjem som er designet med en peis i tankene. Tradisjonelle peiser brenne tre og avgir fra en stor åpning i front. Denne åpningen er det samme område hvor brannen blir oksygen for å brenne, noe som gjør en tradisjonell peis mindre effektiv enn noen andre, som bruker oksygen tilføres fra en innløpsrøret. Tradisjonelle peiser krever også store skorsteiner som krever vedlikehold og rengjøring for å minimere faren for en husbrann.

gass~~POS=TRUNC

Gasspeiser gi en grad av kontroll ikke tilgjengelig i tradisjonelle skorstein ildsteder. I stedet for ekte logger, gasspeiser brenne gjennom ventilerte loggene som er utformet for å ligne ekte tre. Disse loggene, kalt gass logger, kommer i forskjellige stiler og størrelser og tillate hus å bruke peisen hele tiden uten å måtte fylle tre forsyning. Gassen kan styres av et panel eller spak på siden av enheten som øker gass på en brann fra en pilot på akkurat samme måte som en gassbrenner opererer på omfanget av en ovn. I motsetning til tradisjonelle peiser, gasspeiser bruker en mye mindre uttak lufthull som enkelt kan installeres i taket. Dette uttaket ventilen er mye mindre enn ildsteder.

Direkte Ventilert Peis

Direkte ventilerte ildsteder brenne gass eller ekte tre, akkurat som tradisjonelle og gasspeiser, forskjellen er at direkte ventilert peis oxygenate brann fra en innløpsrøret bak brannen. Resultatet er en varmere ild og uhindret utslipp fra forsiden utløp. Faktisk direkte ventilert peis brenne så mye varmere at de må ha en innhegning rundt dem for å ivareta sikkerheten for de nær ved.

elektrisk Peis

Mens noen elektrisk peis er laget for å bare synes å være å gi ut flammen, andre er fullt fungerende ildsteder som ikke bare gir utseendet, men også varmen fra en brann. Disse peiser kan kontrolleres av fjernkontrollen, og omfatter elektriske varmebatterier som varme rommet mens brannen går.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com