Kreative ideer med Quickrete

December 26

Kreative ideer med Quickrete


Quick-innstillingen sement kan åpne opp mange morsomme muligheter for deg og din familie. Alt som trengs er litt vann, og du kan danne nesten alle typer hjem interiør eller landskapsobjekt. Når barna blir lei, kan du helle litt sement og skape varige minner risset inn i stein.

Walk of Family

Hollywood har sin Walk of Fame, men du kan ha en Walk of Family fortauet i stedet. Bruk Quikrete quick-innstillingen sement for å lage en kort fortau i hjemmet ditt og dekorere det med handprint av hvert barn, så vel som du og din partner. Hvis besteforeldre bor sammen med deg, sette sine håndavtrykk i miksen, også. Ikke glem å legge til et navn og annen viktig identifikator for hver person, slik som hans kallenavn eller fødselsdato. Bygg et fortau form ved hjelp av 2-av-4s spikret sammen langs sidene og bunnen for å gi et hus for sementblandingen for å danne og tørr.

Family Crest

Lag en familie kam emblem hjelp Quikrete sement. Det kan være en familie prosjekt gjennomført i løpet av Labor Day, eller Thanksgiving ferie, akkurat i tide til å henge på utendørs vegg før jul. Klipp ut bilder av andre familien toppene for å få ideer til hvordan du ønsker din å se. Enhver hardt metall eller tinn beholder i form man ønsker en kam som skal brukes til å holde sementen form som det tørker. Gjør crest inntrykk og skjære din familie navn i blandingen før den kan stivne helt. Maling etter den tørker.

hage Sign

Din junior hage hjelper i hjemmet bør få litt anerkjennelse for sin tjeneste hele året. Hell Quikrete sement inn i en gammel tinn kakeform og la det stivne etter at du har henne forlaget hennes navn, fingeravtrykk og en tittel som "Junior Gard." Oppmuntre henne til å male skiltet etter det tørker, og du har boret hull for oppheng. Sett det på din hage inngang slik at hun får den anerkjennelsen hun fortjener når gjestene ta en hage spasertur.

Blomsterpotter

Ikke kjøp potter når du kan lage og dekorere din egen med quick-innstillingen sement. Du trenger minst en pot større enn en annen for å bruke som potten form, men annet enn det, er alt du trenger å kjøpe sement mix - som er selger for så lite som ca $ 5 for en 80-pund pose med Quikrete, som på tidspunktet for offentliggjøring. Hell nok sement til å dekke bunnen av den største potten etter blanding. Sett den andre potten på toppen av det, men ikke trykk. Hell sement mellom de to pottene og la tørke. Fjern den lille potten og den nye sementen potten form og male eller dekorere den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com