The Top 10 Swimming-pool varmeovner

December 28

The Top 10 Swimming-pool varmeovner


Retten pool varmeapparatet i betydelig grad kan forlenge badesesongen, men ikke hver pool eieren har de samme behovene. Hvis du ønsker å få mest mulig for pengene dine, må du vurdere budsjettet, plassering, typisk basseng bruk, og miljøpåvirkning før du velger en varmeovn. Når du finne ut hvilken type varmeapparat som passer best til dine behov, kan du velge toppmodellen.

Rheem Raypak R8350ti-E-HC

Rheem er top-of-the-line elektrisk varmepumpe pool varmeapparatet fikk flest stjerner for energieffektivitet fra en studie utført av Brookhaven National Laboratory. På rundt $ 4400 før installasjon, er denne ovnen en av de dyrere elektriske modeller. Varmeapparatet var i stand til å holde 18.000 liter vann i en jevn 82 grader i 65-graders ambient vær.

Jandy Hi-E2 svømmebasseng og Spa Heater

På over $ 6000 detaljhandel, er Jandy Hi-E2 en av de dyreste bolig basseng ovner på markedet. Dette naturgass varmeapparat er i stand til å varme opp 20.000 gallon basseng til 85 grader i 45 graders temperatur i løpet av tre timer.

Hayward HeatPro 50TA

The Hayward HeatPro titan bassenget varmeapparat starter på bare $ 1700, og fikk en score på 84 prosent energieffektivisering fra Brookhaven National Laboratory studie. Dette elektrisk varmeovn har en digital skjerm som lar deg betjene ovnen ved enten timer eller vanntemperatur.

Hayward Universal H-serien

The Hayward Universal H-serien er Amazon.com mestselgende pool varmeapparatet. Tilgjengelig i enten naturgass eller propan modeller, disse varmeovner starter på bare $ 1.200. De kommer med to års garanti og har lave utslipp.

Lochinvar EnergyRite naturgass og propan basseng og spa Heater

den Lochinvar starter på rundt $ 2600, har den raskeste oppvarmingstiden i bransjen. Dette betyr at du kan spare penger ved å slå på varmeovnen kun når du har tenkt å svømme. Den EnergyRite modellen har også termisk effektivitet opp til 88 prosent.

AQUAPRO In-Ground Pro Series Varmepumper

Den AQUAPRO Pro Series er den eneste varmeapparatet på markedet som kommer med en 15-års garanti. Denne linjen av kommersielle klasse varmepumper starter på $ 3000 og har den miljøvennlige EcoAPEX design. Den AQUAPRO fungerer i temperaturer så lave som 38 grader.

Jandy LXi Lav NOx Pool and Spa Heater

Den LXi Low NOx er Jandy er miljøvennlig naturgass eller propan pool varmeapparatet. Varmeovnen gir opptil 88 prosent termisk virkningsgrad og er utstyrt med en digital kontroll system som lar deg programmere ovnen til å slå på bare når vanntemperaturen synker.

Solar Arc svømmebasseng Heater

Perfekt for miljøbevisste pool eiere på et budsjett, starter Solar Arc varmeapparat på bare $ 300 og krever ikke en profesjonell installasjon. Disse ovnene koster ingenting å bruke og har ingen utslipp. De kan også bli flyttet rundt til de mest solfylte stedene i hagen hele dagen.

Heliocol Solar Heating System

Den Heliocol Solar Heating System for boliger bassenger krever en profesjonell installasjon og du trenger å gjøre en avtale med en forhandler for et tilbud. Dette taket systemet leveres med en 12-års garanti og Heliocol paneler kan øke temperaturen på vannet med opp til 15 grader, avhengig av systemet du velger.

Solar Sun Rings Solar Pool Heater

Solar Sun Ringene er designet for pool eiere som ønsker å holde sine bassenger varm, men ikke ønsker å investere i faste varmeovner. Disse ringene er tilgjengelig for ca $ 25 per ring, og de er laget for å teppe overflaten av bassenget for å holde på varmen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com