Hvordan bygge med gjenvunnet Brick

October 26

Hvordan bygge med gjenvunnet Brick


Bygge en struktur med gjenvunnet murstein fra en eldre struktur har en viktig fordel: Forutsatt mursteinene er lyd, er et resultat av å bruke gjenvunnet murstein en splitter ny murstein struktur som ser ut som en vintage en. Men å bygge med gamle klosser gir ekstra arbeid til forberedende stadium av byggeprosjektet, og det kan innebære bruk av spesielle materialer. På grunn av dette, krever oppgaven mer planlegging og oppmerksomhet på detaljer enn en vanlig murstein-legging prosjektet.

Bruksanvisning

En Strike noen biter av mørtel som forblir besatt på overflaten av gjenvunnet murstein med en hammer og kald meisel. Bruk fast men moderat uttak på hammeren å skalle mørtelen off for å unngå å skade murstein.

2 separate intakt murstein fra murstein som er dårlig sprukket, skallet av eller kuttet til en kortere, og plasserer disse i to separate hauger.

3 Bland en gruppe med mørtel i et badekar eller bøtte. Gjør bare nok for omtrent 20 minutters arbeid for å sikre at mørtelen ikke stivne før du kan bruke den.

4 Legg ned en enda seng av mørtel mellom 1/4 og 3/16 av en tomme tykk på strukturen fundament med sparkel.

5 Spre nok morter for å samsvare med tykkelsen av mørtelen i sengen på begge ender av en murstein. Sett denne murstein inn i seng av mørtel, tappe toppen med baken av sparkel for å avgjøre det.

6 Fortsett legging murstein som beskrevet i trinn 4 for å fullføre det første kurset av murstein. Plasser et nivå på toppen av raden med mursteiner som du går, til spot-sjekk for horisontal retthet.

7 Spre en ny seng av mørtel på toppen av det første kurset av murstein når den er ferdig, og fortsette å legge stein til det andre kurset av veggen.

8 Trekk murstein fra den skadede haug for å skape kortere klosser for å plugge uregelmessige mellomrom. Mål og merk en skjærelinje langs siden murstein med et målebånd og blyant. Hvis det er for mye avskalling eller sprekker i murstein for deg å lage en kortere, skade-fri murstein, kast som murstein og velge en annen.

9 Skjære et spor inn i murstein med hammer og kald meisel, etter skjærelinjen. Sett murstein på bakken, hold meisel på en 60-graders vinkel fra murstein og stryke med firma, moderate slag fra hammeren. Alternativ fra venstre til høyre, beholde 60-graders vinkel, for å sikre en jevn groove.

10 Sett en murstein satt inn i sporet når den er ferdig. Strike murstein satt med hammeren med en hardt slag. Hvis murstein ikke knuses langs skjæresporet, fortsette å treffe murstein satt med harde slag før den gjør.

Hint

  • Gjenvunnet murstein fra bygninger bygget i begynnelsen av det 20. århundre eller tidligere er vanligvis mykere enn moderne murstein. Moderne mørtel er fremstilt ved hjelp av Portland sement, som gjør det så hardt eller hardere enn de fleste gamle murstein, slik at legging av en vegg med gamle teglstein og mørtel moderne blanding sannsynligvis vil resultere i gamle klosser sprekker under belastning. Bruk gamle kalk og sand mørtel for disse murstein; når du er i tvil standard til kalk og sand blanding som et forebyggende tiltak.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com