Kids Room Paint Color Ideer

October 14

Kids Room Paint Color Ideer


Maling farger på veggene i en barnas rom er en morsom måte å legge til rom-trans farger inn i et rom som barna kan leke i og nyte i timevis. Bruk varme og spennende lakkfarger i rommet for barn å nyte plassen som vil appellere til deres lykke, glede, spenning og kreativitet.

Spør barna

Spør barna hva deres favoritt farger er for sine rom. Hvis rommet er for bare ett barn, bruke sine farger som fargepaletten for rommet. For flere barn, finne kreative måter å bruke alle sine favoritt farger i rommets utforming. Selv når fargevalg er mange og svært forskjellige, gjøre dem arbeide harmonisk på samme plass ved å velge deres farger i samme tone, slik som alle lyse nyanser eller alle farger i lyse og fet toner. Inkludert alle sine fargevalgene i planen for rommets utforming gjør at rommet føles spesielt til alle barna.

Velg Varme Farger

Fra de røde, oransje og gult dukke opp mange farger og nyanser som varme opp et rom. I en barneklubb rom, rødt, slik som Poppy og Ryan Red, appelsiner, som New Dawn og fruktcocktail og gult, som Glimmer og Yellow Brick Road av Benjamin Moore Paints er varme og dristige farger som vekker plass og gjør det hyggelig å spille i. Mange nyanser av varme farger er tilgjengelige for å velge mellom som ikke krever klart definere som primærfargene til å fungere godt i et barnerom.

Male en regnbue av farger

Den kjølige fargene i regnbuen arbeider i barnas rom når balansert med varme farger. Innlemming beroligende farger av blått, grønt og lilla i rommet kan tone ned noe av spenningen i varme farger.

En enkel måte å balansere disse fargene er å bruke dem som komplementære farger. Pair blå med oransje, rød med grønn og gul med lilla som fargetonene i en dekorativ vegg design, på barnas lek møbler og leketøy ordninger. Lag en regnbue visning av alle fargene ved å fargelegge flere containere, hver med en annen farge. Bruk små beholdere for å holde blyanter, fargestifter, puslespillbrikker og andre småting på en hylle, mens plassere større beholdere på gulvet for lagring av større leker.

nøytrale

Nøytrale farger er nøytrale tonet med varme og kalde toner. En nøytral bakgrunn i en barnerommet blir et anker og base for rekken av fargene som er valgt for rommet. Bruk en nøytral å balansere spenningen av fargene som et rom aksent eller som hovedfarge på rommet som er betont med sprut av farge rundt i rommet.

Bruk varme nøytrale for barnas rom, for eksempel Butterfield, sandstrender og Vanilla Cookie av Benjamin Moore. Maling fargen på en enkel vegg eller lage en dekorativ, fargerik vegg veggmaleri mot en nøytral vegg farge.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com