Hvordan å holde kull på en Weber Grill Hot

November 5

Weber vannkoker griller er kjent for selv-varme matlaging og holdbarhet. Noen bakgård kokker er fornøyd med å bruke sine Weber kullgrill pels hamburgere og pølser, mens andre tilpasse den store kjelen for bruk som en kjøtt røyker. Whicever slik du liker å lage mat, ett triks for å brødfø egen befolkning på en grillfest er å holde brikettene varm. Oksygen er nøkkelen. De fleste Weber griller kan holde omtrent fire pounds av kull. Med kvalitet trekull, kan du forvente masse varme for matlaging til siste to timene. Juster Weber for å maksimere varme.

Bruksanvisning

1 Løft opp og sette av dekselet kuppelen på Weber for å fjerne grillristen ved de to håndtakene.

2 Pile omtrent fire pounds av kull (60 briketter) i en haug på brann rist inne i grillen. Slukke kull med tennvæske og tenne ild med en kamp.

3 Rake brikettene i et jevnt lag med grill tang etter at de oransje med et lag av hvit aske.

4 Plasser grillristen på Weber over glør.

5 Juster sideåpningene på den nedre halvdelen av Weber, slik at de er helt åpne. Bruk varme votter når berøre metall vents. Åpning ventilene maksimerer luftstrømmen til brikettene for størst mulig varme.

6 Åpne ventilen på kuppelen lokket av Weber så bredt som mulig for å fremme luftsirkulasjon når du griller med lokket på plass.

7 Fjern grillristen av de to håndtakene med varme votter å legge til mer kull til brannen hver time. Legg 15 til 20 briketter hver to timer for å opprettholde brannen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com