Trenger jeg å Seal eller Caulk et badekar drain?

November 4

Trenger jeg å Seal eller Caulk et badekar drain?


Våtromsinnredning, for eksempel badekar avløp, er vanlige kilder til vannlekkasjer. Tetting eller drivning badekar drain beskytter mot vannskader. Materialet som brukes til å tette denne type sanitære installasjoner er avhengig av tilgjengeligheten av avløpsrøret under badekaret. Området utenfor selve avløpet kan også kreve forsegling for å hjelpe isolere karet området.

betraktninger

Se etter et tilgangspanel under eller ved siden av badekaret som gjør at du kan komme til rørene under avløpet. Hvis du får tilgang til denne delen av sluket, den beste fugemasse å bruke er rørlegger er kitt. Rørlegger er kitt danner en tett, vanntett forsegling i våtrom. Hvis du ikke får tilgang til undersiden av avløpsrøret under badekaret, kan du bruke silikon drivning på det utsatte området av avløps å bidra til å skape en vanntett forsegling. Når drivning tørker, danner det et fast segl som ikke vil vaske bort.

Rørlegger er kitt

Rørlegger er kitt er en tykk støpbare substans som danner en tett forsegling mellom undersiden av avløpet leppe og overflaten av badekar. Hvis du vil bruke dette materialet på riktig måte, må du først løsne drenerings leppe ved å skru mutteren under badekar drain. Dette mutter festes til avløpsrøret under badekaret. Klem ut kitt i en tynn tau som måler omtrent en kvart tomme i diameter. Plasser kitt under løsnet avløp leppe. Arbeider i området under badekaret, stram mutteren under badekaret for å trekke undersiden av dreneringsleppen fast mot overflaten av karet. Fjern overflødig kitt før det tørker.

tetningslister

Hvis du ikke kan komme til undersiden av badekaret, vil en anvendelse av vanntett silikon tetningslister rundt den synlige delen av avløpet bidra til å redusere risikoen for lekkasje som kan oppstå når vann siver under undersiden av drenerings felgen. Denne klare, hvite eller farget tetninger gir en forsegling mellom karet og avløp, selv om vanlig bruk og overdreven skrubbing kan slites bort på materialet, noe som gjør det nødvendig å recaulk avløpet fra tid til annen. Følg produsentens instruksjoner når du søker en vanntett drivning til våtromsinnredning.

utvendig drivning

Selv tetningslister direkte rundt badekar drain kan bidra til å eliminere vannlekkasjer, vil denne type forsegling ikke hjelpe isolere karet området fra lekk luft som kommer inn gjennom store åpninger rundt de ytre sider av avløpsrøret. Store hull og åpninger i den underliggende etasje gir en felles kilde til energitap. Tetting dette gapet med en skum isolasjon spray kan hjelpe isolere området under badekaret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com