Hvor mye koster det å fikse et kjøleskap kompressor?

February 9

Hvor mye koster det å fikse et kjøleskap kompressor?


Uten en fungerende kompressor, vil kjøleskap ikke bli kaldt. Kompressoren er en pumpetype som benytter stempler for å komprimere kjølemiddelet - gassen som kjøler innsiden av kjøleskapet. Når denne pumpen slutter å fungere, gjør kjøle også. Avhengig av årsaken til problemet, kan feste en kompressor være forholdsvis rimelig eller ganske kostbare.

Dirty kondensator

Kondensatoren er en annen viktig del av enhver kjøleskap. Denne enheten fjerner varme fra det kondenserte kjølemediet, slik at det å ekspandere og flytende igjen før den passerer inn i kompressoren. Når smuss og støv bygge opp på kondensatoren, kan det overbelaste kompressor, forårsaker den til å skjære av noen få minutter. Dette problemet kan se ut som en defekt kompressor, men er lett løses for fri ved å tørke spoler og kondensatoren på baksiden av kjøleskapet.

Begynn Relay Problemer

Starten relé er en elektronisk enhet som forteller kompressoren når du skal begynne. Når denne bryteren går dårlig, vil kompressoren ikke fungerer ordentlig. Det kan begynne å gi klikkelyder ca 2 til 5 minutters mellomrom - et tegn på at kompressoren er overoppheting. Ifølge kjøle Basics, forbruker apparatet reparasjon guide, bytte ut en dårlig start relé koster rundt $ 25.

kompressor Utilstrekkelig

Noen kjøleskap kan ha kompressorer utilstrekkelige for å gi kjøle kraften de trenger, enten fra dårlig design, alder eller annet problem. Kompressorer med utilstrekkelig effekt pleier å kjøre kontinuerlig, men gir liten eller ingen kjøling. Ifølge All About Home (se referanse 3), erstatte kompressor med en mer effektiv en koster mellom $ 500 og $ 700, før skatt. I noen tilfeller kan denne kostnaden være høyere enn verdien av kjøleskapet.

kompressor Failure

Kjøleskap kompressorer kan også mislykkes helt. I slike tilfeller bør kjøleskapet lyset fungere riktig, men kjøleskapet selv kjører ikke. Som med en utilstrekkelig kompressor, utskifting kostnader tendens til å kjøre $ 500 til $ 700. Reparere kompressoren er vanskelig og er vanligvis ikke kostnadseffektivt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com