Forskjellen mellom California King & King

March 19

Forskjellen mellom California King & King


De som ønsker litt ekstra plass eller de som har sine føtter henging av slutten av sengen krever ofte en king-size eller California king-size madrass. Forskjellen mellom en king-size madrass og en California king-size madrass hengsler på selve overflaten av hver madrass.

Beskrivelse av en King-Size madrass

Den gjennomsnittlige king-size madrass måler 76 x 80 inches. The king-size madrass (noen ganger referert til som den østlige konge) er den bredeste madrassen som finnes på markedet. Med to personer på senga, vil hver person har omtrent plass til en twin-size madrass.

Beskrivelse av en California King-Size madrass

The California king-size madrass (også kjent som den vestlige konge) måler 72 av 84 inches. Denne størrelsen madrass er den lengste på markedet, og er perfekt for folk som er høyere enn 6 fot og trenger de ekstra par inches.

betraktninger

Når du velger en king-size madrass, måle sengen din før du kjøper madrassen for å sikre at du har valgt riktig type. The king-size madrass er faktisk like lang som en queen-size madrass, så hvis du er ute etter en lengre seng, vil California king-size madrass passer dine behov bedre.

Innkjøp sengetøy

De ark sett samt dyner / håndkle til konge madrasser og California konge madrasser vil være annerledes. De fleste forhandlere vil ha korrekt merking på emballasjen; før du kjøper ark, men skrive ned målinger av madrassen for å sikre at du får riktig sett.

Innsikt

The king-size madrass er den vanligste "konge" madrass du vil finne. Hvis du er ute etter den California konge, be om dette fra begynnelsen for å unngå eventuelle misforståelser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com