Hvordan lage en Water Mister

March 18

Hvordan lage en Water Mister


Et vanntåkeanlegg brukes til å kjøle seg ned en utendørs plass på varme dager, vanligvis en uteplass. Det worsk godt i et varmt klima med lav luftfuktighet. Det bør monteres på et høyere nivå, vanligvis 8 til 10 fot av bakken på utsiden kanten av terrassen dekselet og vekk fra vinduer for å unngå vann småblødninger.

Bruksanvisning

En plan og måle det området som skal dekkes av tåke systemet. Bestemme mengden av PVC-rør som vil være nødvendig. Måle lengden av området i fot som skal dekkes av den tåke system og dividere med 10 for å beregne antall rørstykker som kreves. Legg til en ekstra brikke for å dekke eventuelle avfall eller feil i skjæring.

2 Beregn antall tåke sprøyter hoder som trengs. Plan om fire hoder for hver del av 10-fots rør brukes for å unngå en ekstra tur til jernvarehandel.

3 Finn vannforsyningskilden som skal brukes for systemet, vanligvis en slange smekke nær området hvor tåken systemet skal installeres. Slå av vannforsyningen.

4 Ta slangen smekke. Hvis det er tredd på vannrøret, skru den og legge en T passende med en ½-tommers side montering. Hvis slangen smekke er loddet på, kutte røret og loddetinn i en T med en ½-tommers side montering. Bytt slange smekke.

5 ved en avstengningsventilen til side utløpet av T-koplingen. Slå av denne ventilen og vri vannforsyning igjen. En in-line strømningsregulator kan installeres om nødvendig for å begrense strømningen. Fest in-line filter.

6 Fest PVC-rør til filteret og kjøre opp på veggen eller uteplass post til utenfor hjørnet kanten av terrassen dekslet med albuer og koblinger der det trengs.

7 Fest en T montering og sprøyta hodet på hjørnet, med sikte sprøyta hodet nedover. Begynn å feste rør, og legger en T med sprøyta hodet hver 3 fot for hele lengden planlagt.

8 Fest røret til uteplassen dekslet med rørbånd der det trengs. Fest et rør på slutten av tåken området og kjøre ned veggen eller uteplass post til en fot eller så av bakken.

9 til en avstengningsventil på enden av røret. Dette brukes til å tømme systemet når den ikke brukes i løpet av vinteren eller kalde perioder. Stenge ventilen ved starten av systemet og åpne denne ventil for å tømme systemet.

10 Åpne ventilen ved enden av systemet og åpne ventilen ved starten av systemet for å slippe ut noe luft. Lukk slutten ventilen og se etter lekkasjer. Reparer om nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com