Den raskest voksende Bean Plants

April 17

Den raskest voksende Bean Plants


Selv om noen pole varianter av bønner har blitt utviklet for å modnes raskt, den raskest voksende bønne planter er generelt bush bønne varianter. Noen varianter av bush bønner modnes raskere enn andre. Mange av de raskt voksende varianter av bean vil produsere bønner innen to måneder for å bli plantet, og vil fortsette å gi bønner gjennom hele sesongen med påfølgende beplantning.

kongelig Burgundy

Kongelig Burgund produserer en attraktiv glanset, lilla podded bønne som blir grønn når du koker. Med ca 52 dager til forfall, er det en av de raskest voksende varianter av busk bønne. En oppreist, busket plante, når den en høyde på to fot. Kongelig Burgund kan plantes om våren rett i bakken etter den siste frost.

Derby

Derby er et raskt voksende utvalg av bush snap bønne som forfaller i 57 dager. Den produserer grønn bønne pods som er rund og glatt, seks inches lang, med en øm tekstur og velsmakende smak. En oppreist voksende plante, Derby vokser til en høyde på 15 til 20 inches. Det kan være plantet direkte i bakken i løpet av våren etter siste frost, og deretter suksessivt hver tredje uke til sensommeren.

Blue Lake 274 Bush

Blue Lake 274 Bush er bush variasjon av den populære blå sjøen pol bønne. Det forfaller i 58 dager, med knopper og blomster vises innen fire til fem uker med planting. Den rikt farget grønn pod bønne er fast og lubben. Det kan være plantet i bakken etter den siste frost, og deretter suksessivt hver uke for kontinuerlig produksjon gjennom hele sommeren.

Jade Bush Bean

Jade bush bønne forfaller i 60 dager. Den har en høyere avkastning enn det som oppnås med andre bush bønne varianter. De stringless grønne bønner dette anlegget produserer tiltaket fem til syv inches i lengde, og er smale og rett. Deres smaken er søt, med en øm tekstur. Jade bush bønnen har en opprett vekst, og kan plantes fra frø så snart jorda er varm om våren. Det er en favoritt bønne plante for mange hjem gartnere.

Kentucky Blå Bean

Utviklet fra "Kentucky Wonder" og "Blue Lake Pole" varianter, er Kentucky blå en prisbelønt polet bønne variasjon som vokser fort og produserer tidlig, med ca 60 dager til forfall. Sine grønne bønne pods er seks til syv inches i lengde, rund, med en søt smak. Kentucky blå bønne kan plantes i slutten av våren, og vil fortsette å produsere i løpet av sesongen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com