Hvordan Plant a Tree i vinter

April 8

Hvordan Plant a Tree i vinter


Klima spiller en stor rolle i å velge når man skal plante sapling trær. I mildere klima, kan du plante treet når som helst i løpet av vinteren, men etter en soaking regn er best. I klima med kalde vintre, plante trær i svært tidlig på våren, rett etter bakken tiner, men etter fare for snø eller frost er forbi. Unge trær trenger tid til å etablere seg før ekstremvær treff, noe som betyr at du kan også plante spire tidlig på høsten, men det er ingen garanti for at vinterværet ikke vil drepe treet. Hold deg til senvinteren planting for de beste resultatene.

Bruksanvisning

En plante treet på et sted med full sol der den ferske tint bakken er ikke altfor våt. Hvis du går på grunn og vann squishes gjennom jordsmonnet, velger en tørketrommel sted eller blande like deler rik plantejord, kompost og sand for å fylle hullet.

2 Grav et hull ca 4 inches dypere og tre ganger større enn treets rot ball. For eksempel, hvis treet potten er 8 inches dyp og 6 inches bredt, grave et hull 12 inches dyp og 18 inches bred. Dette sikrer røttene har tilstrekkelig oksygen og plass til å vokse skikkelig.

3 Mix om en pund av kompost og et halvt pund av sand med jord fra hullet, hvis du ikke bruker blandingen fra trinn 1. Dette gir treet en svært næringsrik base for å vokse inn i, slik at unge røtter til å støtte rask øvre vekst.

4 Fjern forsiktig treet fra potten sin, og løsne røttene med fingrene slik at de vil vokse opp og ut i jorden i stedet for coiling rundt roten ballen og trykk roten.

5 Sett treet i hullet og dekke røttene, trykke på jorda forsiktig ned. Vann treet grundig slik jorda er fuktig, men ikke squishy. Legg tre mat pigger, om ønskelig; noen barnehager selge tre mat spesifikke for visse trær som evergreens, frukttrær og sitrustrær. Vann det nye treet omtrent hvert tre dager til våren regner kommer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com