Hvordan bruke gresskarkjerner å bli kvitt Worms

March 14

Hvordan bruke gresskarkjerner å bli kvitt Worms


Mange moderne medisiner er avledet fra naturlige kilder som planter og urter og naturpreparater noen ganger kan hjelpe medisinske behandlinger. Slik er tilfellet med gresskarfrø, som ble brukt av indianere til å behandle bendelorm og andre interne parasitter. Frøene inneholder teniafuges, deworming agenter som bidrar til å lamme ormer og tillate dem å bli utvist lettere fra kroppen. Det finnes noen måter å bruke gresskarfrø å behandle ormer.

Bruksanvisning

1 Spis gresskarfrø rå eller ristet. Du kan kjøpe dem i poser på supermarkeder og dagligvarebutikker, akkurat som solsikkefrø, og spiser dem vanlig.

2 Grind en håndfull frø i en kaffekvern eller en morter. Rør bakken frø inn i en oz. melk eller vann, og legger litt sukker eller honning som er nødvendig for smak. Drikk denne emulsjonen to eller tre ganger om dagen.

3 Legg en håndfull frø til opp til 16 oz. vann i en kasserolle. Ta blandingen til en byll og fortsette å koke i to til tre minutter, og skaper et gresskar frø te. Ta kjelen fra varmen og la den avkjøles. Sil vann for å fjerne frøene og drikke te to til tre ganger om dagen.

4 Skyll systemet med ekstra vann, minst to til tre kopper om dagen mer enn du vanligvis drikker. Som gresskarfrø jobbe med ormer, vil de gradvis bli spylt fra systemet med urinen.

Hint

  • Holistisk og naturlige oppskrifter som gresskarfrø bør ikke erstatte råd og behandling av en medisinsk faglig. Hvis du frykter at du lider av en alvorlig medisinsk tilstand som parasitter eller bendelorm, bør du oppsøke lege umiddelbart.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com