Hvordan få Orange Juice Flekker Ut av Møbeltapetsering

February 4

Hvordan få Orange Juice Flekker Ut av Møbeltapetsering


Appelsinjuice flekker på stoppede overflaten forlate en klebrig, misfarget område som tiltrekker annet smuss som en magnet. Når du søler juice, er det viktig at du rydde opp så raskt som mulig for å hindre absorpsjon. Du kan bli kvitt appelsinjuice flekk på møbeltrekk med en kombinasjon av hjem rettsmidler, renhold forsyninger og grundig rengjøring teknikker for å bli kvitt misfarging og appelsinjuice lukt.

Bruksanvisning

1 Lay tørkepapir over appelsinjuice spill på din møbeltrekk. Trykk ned for å absorbere fuktighet inn i tørkepapir, og kast dem så de blir tilsmusset. Fortsett å absorbere appelsinjuice til det ikke flere overføringer fra møbeltrekk til papirhåndklær.

2 Hell 2 kopper varmt vann i en bolle. Legg en spiseskje hver av oppvaskmiddel og hvit eddik. Rør løsningen med en skje.

3 Fukt en ren svamp med såpe og eddik løsning. Klem ut overflødig fuktighet.

4 Svamp appelsinjuice flekken med såpe og eddik løsning før det er fuktet. Trykk på en tørr klut i møbeltrekk å absorbere vaskemiddel og appelsinjuice flekken. Gjenta dette trinnet til flekken er helt borte.

5 Fukt en annen klut med vann. Skyll møbeltrekk med gjentatte blotting for å fjerne vaskemiddel og eddik løsning.

6 Aid tørkeprosessen ved å tørke møbeltrekk med rene kluter. Legg en klut over møbeltrekk, og trykk den ned til å absorbere fuktighet. La møbler luft-tørker resten av veien.

Hint

  • Bruk denne metoden til å fjerne en appelsinjuice flekk på stoff, semsket eller skinn møbeltrekk.
  • Mål en elektrisk vifte på møbeltrekk for å fremskynde tørkeprosessen.
  • Alltid vri ut vaskekluter eller svamper å unngå å få møbeltrekk for våt under flekkfjerning prosessen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com