Er Honeysuckle Giftige?

April 15

Er Honeysuckle Giftige?


Honeysuckle er en busk eller et vintre, avhengig av art, som produserer bær og nektar. Honeysuckle er en potensielt giftig plante til dyr og mennesker, selv om dyrelivet vil ofte spise av anlegget uten konsekvenser.

Effekter på Wildlife

De hvite blomster av Amur kaprifol har en behagelig duft og produsere bær som små pattedyr og fugler spiser. Fugler spiser ofte honeysuckle bær fra en rekke arter uten å vise noen syke effekter.

husdyr

Symptomer som oppkast og diaré forekomme hos noen hunder og katter som svelges honeysuckle bær, ifølge Pet Health 101. Dr. Sue pund, en veterinær fra California, viser også kaprifol som en potensiell fare for familiens kjæledyr.

japansk Honeysuckle

Symptomer som rask hjerterytme, kald svette, kramper, elev dilatasjon og respirasjonssvikt kan oppstå som mulige reaksjoner på inntak av japansk kaprifol i store mengder, ifølge North Carolina State University.

Nectar

Nektar av kaprifol forårsaker ingen skade når folk nippe det fra blomster.

miljø~~POS=TRUNC

Honeysuckle kan gi visse kjemikalier som infiltrerer i bakken og hindrer andre planter fra blomstrende, i henhold til Missouri Department of Conservation.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com