Hvordan ta fra hverandre en dusjbatteri

April 14

En dusjbatteri er vanligvis en av tre stiler. Single-håndtak dusjkraner utnytte en verdi for å kontrollere både strømmen av vann og vannets temperatur. To-håndtak dusjkraner har ett håndtak som styrer kaldt vann og ett håndtak som styrer varmt vann. Tre-håndtak kraner bruke ett håndtak for å styre varmt vann, en for å kontrollere kaldt vann og et tredje håndtak som avleder strømningen av vann til enten karet tuten eller til dusjhodet. Uansett hvilken stil, tar fra hverandre en dusj tappekran er den samme.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet ved hovedavstengningsventil ved siden av vannmåler.

2 Fjern plastlokket ligger i sentrum av kranen håndtaket. Hetten kan fjernes ved å lirke det gratis med en liten flat skrutrekker. Fjerning av denne lua vil utsette håndtakene festeskruen.

3 Fjern kranen håndtaket fra kranen. Fjern kranen håndtaket er festeskruen som ligger i sentrum av håndtaket. Denne skruen kan fjernes med en stjerneskrutrekker. Med skruen fjernet, trekk håndtaket bort fra veggen for å fjerne det.

4 Fjern rosett plate, som sitter rundt kranen ventilen mot dusjen veggen. Platen kan fjernes ved enten å lirke det av med en vanlig skrutrekker, eller ved å skru av rosett plate selv, avhengig av modellen.

5 Ta panseret mutteren fra kranen. Panseret mutter er en stor mutter som sitter rett bak rosett plate. Bruke en skiftenøkkel for å fjerne ventillokket mutteren ved å dreie mutteren i en retning mot urviseren inntil den er frigjort.

6 Fjern dusjbatteri ved å ta tak kranen med et par justerbare tang og trekke kranen bort fra veggen.

7 Demonter kranen ved å fjerne skruen som ligger i sentrum av den bakre enden av kranen med en stjerneskrutrekker. Når skruen er fjernet, trekk gjengespindelen, den delen som skruen ble fjernet fra, bort fra den store ett stykke mutter. Skyv stammen skive ut av gjengespindelen for å fullføre demontering.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com