Hydrogenperoksid for Root Rot i Bringebær Trees

July 20

Hydrogenperoksid for Root Rot i Bringebær Trees


Bringebær busker er flerårige planter som produserer en avling i midten av sesongen på forrige års vekst, og en på slutten av sesongen på årets vekst. De er hardføre og gjøre gode hageplanter fordi det er vanskelig å sende dem som produserer uten å knuse dem.

vekstforhold

Bringebær plantene vokser best i godt drenert jord, og har en tendens til å få rot råtne eller "våte føtter" i tung jord, som leire. Dette er spesielt fremherskende for planter på slutten av rader eller i fall i et felt.

Over vekk

Bringebær må holdes fuktig under blomstring og fruiting, så å finne den rette balansen kan være vanskelig. Røttene trenger oksygen for å behandle vann for anlegget, og et fravær av oksygen gjør dem ute av stand til riktig bruk av vann før det fordamper.

Forebyggende Hydrogenperoksid

Vanning bringebær med fortynnet hydrogenperoksyd bidrar til å opprettholde oksygeninnholdet rundt røttene i jorda slik at plantene kan behandle vannet, i stedet for å drukne i den. Det fungerer best som et forebyggende tiltak.

Root-Rot Symptomer

Bringebær bladene begynner gulfarging eller slå oransje og visner. Det ser ut til at bringebær ikke får nok vann, men bakken er fuktig rundt røttene.

Root-Rot Treatment

Det hjelper til vann med fortynnet hydrogenperoksyd, samt behandle den bringebær anlegget med et soppmiddel eller anti-soppbehandling, og bruke en høy fosfatgjødsel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com