Planter og blomster som vokser godt under furutrær

October 14

Planter og blomster som vokser godt under furutrær


Planter og blomster som vokser best under furutrær er de som krever en sur jord, ikke mye sol og kan konkurrere om fuktighet og næringsstoffer. Dette kan virke begrensende; men det er mange valg når landskaps rundt furutrær.

Betydning

Bakken under furutrær blir veldig surt med tiden. Dette er fordi nålene til gran inneholder syre og etter å ha falt, de brytes ned, slik at jord til å bli sure. Furutrær hog fuktighet og næringsstoffer fra jorden på grunn av deres store rotsystem som vokser nær overflaten. Disse forholdene kombinert med furu blokkere mye av lyset, begrense hvilke planter som vil overleve.

busker

Rhododendron og asalea vokser godt under delvis skyggen av furutrær. Rhododendron foretrekker beskyttelse mot ettermiddagssolen og godt drenert jord med en pH-verdi på eller under 6,0. Den Azalea er en blomstrende busk med grunne røtter, som trives best i sur jord, pH Level 4,5 til 6, og liker en kul, delvis skyggelagt område. For mye fuktighet kan skade røttene av enten plante.

Bunndekke

Den Lamium maculatum, mer kjent som Spotted Død Nettle, er en god bunndekkende valg å plante. Den sur jord og moderat skygge er perfekte forhold. The Spotted Død Nettle produserer blomster i slutten av våren til sommeren.

Ferns

Den Adiantum pedatum L er også kjent som den nordMaidenHair bregne. Dette bregne vokser en til tre fot i størrelse, har mørke grønne blader og produserer ikke blomster. Den sur jord, god drenering og skygge til delvis skygge er gode vekstforhold for denne bregne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com