Hvordan beregne Unit Replacement Cost of Roofing

July 5

Hvordan beregne Unit Replacement Cost of Roofing


Tak reparasjon og utskifting kan være en kostbar forbedring, men i mange tilfeller er nødvendig for å opprettholde den strukturelle integriteten til et hjem. Når taket er lekk, kan det ødelegge de indre aspekter av ditt hjem, fra gips til personlige eiendeler. For å beregne enhetspris på et nytt tak, ta hensyn til andre deler av taket i tillegg til nytt tak selv. En takets skråning, antall skorsteiner, ventilasjonsrørene, loft breathers og antall takvinduer alle påvirker kostnadene ved installasjon av et nytt tak.

Bruksanvisning

Beregn taket området

1 Beregn bakken arealet av taket. Multipliser lengden med bredden av huset for å fastslå brutto arealet av taket.

2 Konverter brutto arealet til taktekking firkanter, standard enhet som brukes for å bestemme taktekking materielle krav. Gjør dette ved å dele arealet med 100. For eksempel, hvis arealet av taket er 1.600 kvadrat, 1600 delt på 100 er 160; brutto estimat av taket rutene trengs er 160 tak firkanter.

3 Faktor i skråningen av taket ved å multiplisere taket firkanter ved banen multiplikator. Finne ut om skråningen av taket er lav, middels eller høy; en lav-skrånende tak stiger opp til fem føtter hver 12 horisontale fot (en fem fots stige per 12-fots run), stiger en middels skråtak fra seks til ni fot for hver 12 horisontale fot og et høyt skråtak stiger 10 føtter for hver 12 horisontale føtter.

4 Multipliser taket firkanter ved banen multiplikator. For eksempel multiplisere 160 tak firkanter ved 1,15 for en lav skråtak, oppnå et tak størrelse på 184 tak firkanter. Den gjennomsnittlige banen multiplikator for en lav-skrånende taket er 1.15 til 1.25; for en middels skrått tak gjennomsnittlig banen multiplikatoren er mellom 1,25 og 1,4; og gjennomsnittlig banen multiplikator for en høy skrå taket er 1,5 eller høyere, avhengig av hvor bratt takfallet.

For å beregne brutto arealet mens du tar banen i betraktning, multiplisere det totale taktekking firkanter tallet med 100 (etter å ha lagt beregningen pitch). Dette vil gi deg den brutto arealet estimat på taket, som inkluderer ekstra opptakene for banen.

Beregning av Cost Per Taktekking Square

5 Bestem beste takmateriale som passer miljøet og tåler været sannsynlig å teste integriteten til taket. Helvetesild med 30 til 50 års garanti, stål helvetesild og gummi tak som Støping Olefin eller Polyolefin (TPO) eller etylen propylen dien terpolymer (EPDM) gummi taktekking er alle muligheter til å ta hensyn til når man skal avgjøre den beste taket for husets design og miljø .

6 Samtale lokale taktekkere i ditt område eller besøke lokale Oppussing utsalgssteder for å beregne prisen på materialet valgt (og for å bekrefte at du har gjort riktig valg av materiale for miljøet) og kontrollere hvor mange tak firkanter (tak enheter) vil det ta å dekke taket ditt, basert på valg av materiale og tak målinger.

7 Legg den totale prisen for takmateriale valgt til lønnskostnader for å erstatte taket. Del denne totalprisen med antall tak feltene det vil ta å dekke nye tak for å bestemme prisen på det nye taket per taktekking kvadrat.

Hint

  • Spar tid ved å be den lokale taket entreprenør til å beregne antall tak kvadrater av taket ditt, kan du bruke dette nummeret for å få andre bud. Bruk et tak estimering kalkulator for å beregne kostnadene av taket erstatning å få en annen estimat (se Ressurser).

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com