Hvor å Feilfri en Antique Tin

July 11

Hvor å Feilfri en Antique Tin


Antikk tinn er svært populære blant samlere, men kan være vanskelig å rengjøre. Mange mennesker som ikke samler antikviteter elsker gamle bokser på grunn av den vakre design og farger, samt muligheten for tinn til siste generasjonene. Hvis godt vedlikeholdt, kan en antikk tinn være gått ned fra en generasjon til en annen i flere tiår uten å miste sin glans. Feil rengjøring kan være den største faktoren i antikk tinn blir skadet og mister sin glans.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri en Antique Tin

En Dust antikke tinn forsiktig med en fjærkost. Selv om dette vil bare fjerne løst støv og skitt, er det en mild måte å starte rengjøringen en antikk tinn. Ta en titt på tin etter støvtørking og prøve å gjøre en vurdering av om den bare trenger lett rengjøring, eller hvis det er store reparasjoner som må gjøres.

2 Pat skitne antikk tinn med myke filler, se om noe mer støv eller skitt vil komme ut uten å bruke vann. Bruk myk pensel for å fjerne ekstra støv og skitt, og deretter fortsette å tørke bort med de myke filler.

3 Rengjør fettflekker eller biter av fett på antikk tinn bruke glidemiddel, gjennomtrengende olje spray. Forsiktig klapp tørre området, og aldri skrubb-hard. Skrubbing kan føre til skade på tinn.

4 Vask tinn med en mild såpe og vann hvis den antikke tinn er fortsatt skitne etter å ansette alle disse trinnene. Tin kan ruste, slik at du bare ønsker å gjøre dette som en absolutt siste utvei. Bruk en myk klut til å vaske. Bruk aldri skuresvamper eller stålull.

5 Pat tinn tørre å bruke filler. Du vil ønske å være forsiktig med antikk tinn, og klapp tinn tørr, ikke tørk det. Dette kan skade noen design eller maling på boks. Kontroller at antikk tinn er helt tørt før du setter det bort eller rust vil ødelegge det.

6 Vent 15 minutter, deretter tørk en gang til.

Hint

  • Hold antikk tinn ut av direkte sollys, da dette har en tendens til å bære metall og skape noen farger eller design å falme.
  • suge aldri i vann. Tin har en tendens til rust, og mens i noen ekstreme tilfeller kan det være nødvendig å dyppe den i vann, du aldri vil suge en antikk tinn i vann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com