Hvordan Design Entry Doors

September 5

Hvordan Design Entry Doors


En inngangsdøren er bokstavelig talt innledningen til huset ditt, en uttalelse av stil, invitasjon og sikkerhet. Oppføringen er et første inntrykk av skjønnhet, omtanke, og verdien til venner, familie, nye besøkende til og med potensielle kjøpere. Oppføringen er også portalen som trekker deg fra omverdenen i den innbydende indre verden av hjemmet. Design en inngangsdør som gjenspeiler personlige stil til utenforstående, og gjør at du føler deg bra når du åpner døren.

Bruksanvisning

1 Ta en god titt på stedet for bidraget ditt design med tanke på potensielle størrelse, form og proporsjon. Trinn langt tilbake og kartlegge, picturing først en enkel standard størrelse rektangulær dør, deretter utvide til ekstra bred, og legger til en buet eller avrundet topp eller glass rundt døren eller for sammenkoblede side-by-side dører med tilsetninger. Gå tilbake til området og tape-tiltak for å se hvilke størrelser og former kan imøtekommes, og bemerker observasjoner og målinger i blyant ONPAPER.

2 Tenk Tudor eller koloni tradisjonelle, moderne og tidsriktige og solid rustikk eller subtile håndverks og antikk reproduksjon temaer for døren stil. Avgjør om du vil ha enkel flush (helt glatt) eller hevet panel, lister, trim, carving, glass innstikk eller glasspaneler på sidene eller over døren. Legg merke til muligheten for å doble dører, sammen vertikalt eller horisontale nederlandske dører.

3 Velg det viktigste materialet i døren, vanligvis tre (som mahogni, valnøtt, eik, furu, eller aske), glassfiber kompositt eller stål og selv tre med stål interiør eller glass med smijern grillen. Wood har en innbydende naturlig kvalitet om det kan deformere, crack eller råte over tid, mens glassfiber kompositt er mer rimelig og er tilgjengelig med en strukturert tre utseende og stål er sterk og sikker. Uansett viktigste materialet du velger, se etter høy kvalitet (tykkelse og konstruksjon) for holdbarhet og dør stil.

4 Avgjør om glasset har en plass i døren stil, kanskje som en tradisjonell øvre rammen panel eller en rad av tre klassiske håndverker døren stil øvre vinduer eller rundt døren i paneler kalt "sidelites" og over den i en rektangulær eller utstrålende erke-formet panel. Tenk på farget glass (design laget av mindre fargede brikkene bundet sammen av bly og kobber), skrå glass (med vinklet, polerte kanter skape prismer) og isolert eller double-panelet glass.

5 Sjekk ut maling og tre flekker for inngangsdøren design. Se etter holdbare utendørs flekker, utførelser og maling for tre, samt for glassfiber, som etterligner tre og kan være farget eller malt. Legg merke til at stål vanligvis kommer med en farget polyester overflate eller stainable treolje eller finér.

6 Husk forskjellen maskinvare kan gjøre i din dør stil. Velg kvalitet anløpe-fri låser, hengsler, knotter, håndtak, post slots og knockers. Legg merke til den elegante utseendet av solid messing eller bronse når de bestemmer seg for maskinvare.

7 Tegn mulige dør design på vanlig tegnepapir, velge dine favoritter, og gjengi på millimeterpapir med en linjal for å skalere. Ta disse tegningene til den potensielle nettstedet. Juster design og tegninger som er nødvendig før de arbeider for den nye inngangsdøren.

Hint

  • Merk at "akterspeil" kan bety enten en horisontal bar skille døren og vinduet over eller vinduet ovenfor seg selv.
  • Tenk om økningen i boligverdien som kommer med en høykvalitets inngangsdøren design.
  • Steel selv er sterk og holdbar, men maling på stål dør fortsatt kan sprekke og skrelle, krever ommaling.
  • Vurder om en ny dørlås design vil kreve rippe ut omliggende innramming og vegg.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com