Slik reparerer Loose Siding

August 20

Slik reparerer Loose Siding


Loose ytterkledning gjør et hjem ytre utsatt for fukt og insektskader. Fasader må repareres så fort som mulig for å unngå å skape et større problem. Hvis Fasader er fortsatt relativt nytt, kan problemet ligge i underlaget. Hvis underlaget har råtnet, vil dette problemet må fikses før den løse ytterkledning kan repareres. Skruer eller spiker holde ytterkledning til et hjem eksteriør, og disse negler er vanligvis dekket av overlapp ytterkledning. Du må kanskje fjerne flere biter av ytterkledning før du kan reparere den løse biten.

Bruksanvisning

1 Fjern trim arbeid i endene, toppen og bunnen av veggen. Bruk en lirke bar og hammer for å trekke ut spiker som holder trim på plass. Hvis skruene ble brukt, bruke en elektrisk skrue pistol for å få dem ut.

2 klatre opp en stige og gå til toppen av veggen for å fjerne spiker eller skruer som holder den øverste del av ytterkledning på veggen. Festene som holder ytterkledning på plass vil bli utsatt etter at trim arbeid har blitt fjernet. Fortsett ytterkledning fjerning prosessen til du kommer ned til den løse stykke ytterkledning.

3 Inspiser den underliggende vindsperre for råte. Fjern spiker og skruer som holder råtnet vindsperre til utforming av huset. Trekk ut råtnet vindsperre og satt i en ny brikke. Spiker eller skru den ned.

4 Sett den løse stykke ytterkledning til vindsperre underlaget med skruer eller spiker. Bruk samme type og størrelse på skruer eller spiker som tidligere ble brukt til å feste ytterkledning.

5 Sett den fjernede ytterkledning tilbake opp til toppen av veggen. Hver bit av ytterkledning vil overlappe stykke under den. Dette vil sikre at festene er dekket og hjemmet underliggende vindsperre er beskyttet mot elementene.

6 Sett alle trim arbeid med spiker eller skruer for å holde den på plass. Sett i nye spiker eller skruer for å sikre en tett passform.

Hint

  • Bytt ut skadede ytterkledning med ny ytterkledning for å sikre en ensartet utseende.
  • Unnlatelse av å erstatte en løs bit av ytterkledning kan resultere i ytterkledning blir permanent skadet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com