Hvordan bygge et spisebord for 8 av ett ark av kryssfiner

May 15

En finerplate + en lørdag = en stor og flott spisebordet. Det høres kanskje umulig, men du kan bygge et spisebord med plass til åtte av et enkelt ark med kryssfiner. Det er lett å bygge og varer livet ut.

Bruksanvisning

1 Kjøp en 5-fot x 10-fots stykke 3/4 tommers bjørk kryssfiner. De fleste hjem forbedring butikkene vil la deg lage en kutt på sitt panel så uten kostnader. Kontroller at kuttet forlater ett stykke på 6 fot lang.

2 Gjør disse Cuts:
1 stk @ 72 inches x 40 inches (bordplate)
2 stk @ 62 inches x 4 inches (long edge rails)
2 stk @ 30 inches x 4 inches (kort kant rails)
3 stk @ 32 1/2 inches x 3 7/8 inches (støtte bukseseler)
16 stk @ 28 3/4 inches x 3 tommer gjærete på 45 grader på begge sider av den ene langsiden (ben)
4 stk @ 5 1/2 tommer x 3 7/8 inches gjærete på 45 grader på begge sider av den ene langsiden (hjørnetannregulering)

3 sand den ene siden av bordet topp alle rails og bredere side av alle bena. Start med 120-sandpapir og avslutt med 220.

4 Pocket skru en langside av alle rails og støtte bukseseler slik at skruen, når de settes inn, kakker ut i 3/4-tommers kant. Gjør det samme på begge ender av alle rails og bukseseler.

5 Edge-band alle 3/4-tommers kanter av bordplaten. Edge-band en langside av alle rails (motsatt kant av lommen skrue). Sett til side for limet tørke. Trim når den er tørr.

6 Bygg bena. Fest (4) gjærete stykker sammen, mitered side i, ved hjelp av lim og brads. Du vil produsere en 3-tommers x 3-tommers square. Se vedlagte bilde. Gjenta for de neste tre ben.

7. Sett lange og korte skinner til toppen av benene. Sentrer alle rails på bena. 1 1/8 inches av beinet vil vises på hver side av skinnene. Kontroller at du er i flukt med toppen.

8 Fest alle tre bukseseler. Space jevnt og sørg for at du er i flukt med toppen. Skinnene skal henge ned 1/8 tommer lavere enn bukseseler.

9 Legg bordplaten ansiktet (penere side) ned. Plasser rammen på toppen. Senter. Du vil ha 2 inches av tabellen viser på begge sider og begge kantene. Fest ved hjelp av pre-boret pocket hull.

10 Fest hjørnetannregulering. Face de gjærete kantene mot bena. Midten av seler vil berøre de innerste benet. Skru ned i benet.

11 Vend tabellen over. Flekk. Tilsett 2 strøk med lakk slipe lett i mellom strøk.

12 Inviter syv venner til middag.

Hint

  • Prøv å bruke en mørk flekk som mahogni.
  • Mål to ganger. Kuttet en gang.
  • Sørg for at beina er alle samme lengde.
  • Ikke mal eller beis uten ventilasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com