Veranda rekkverk Design Ideas

June 20

Veranda rekkverk Design Ideas


En godt designet veranda rekkverk kan hjelpe forvandle en verdslig hus til et unikt hjem. Porch rekkverk kan formidle tradisjonell eleganse gjennom bruk av slått piler og Newel innlegg, eller uttrykke en mer moderne og jazzy titt gjennom bruk av malt metall eller andre uvanlige materialer. Verandaen rekkverk er den første som gjester og forbipasserende varsel på huset ditt, så det bør gjenspeile din personlige smak.

Gjenvunnet Antique Rekkverk

Hvis du har en eldre hjemme, kan du øke sin karakter ved å utstyre den med gjenvunnet antikke veranda rekkverk. Nyere, lite vedlikehold rekkverk laget av vinyl kan være billig og enkelt å ta vare på, men de vil ødelegge utseendet av en 100 år gammel viktoriansk hjem. Hvis rekkverk på din eldre hjem har råtnet bort, blitt fjernet av noen andre, eller bare er i for dårlig av en betingelse for å redde, ta en titt rundt noen arkitektoniske bergingsselskaper og se hva du finner. En bit av skraping, et nytt strøk med maling, og noen tilpassing kunne gifte seg disse gamle rekkverk til vintage huset og skape en ny og forbedret livet for dem begge.

Creative Metal

Støpejern er et svært allsidig medium, og kan brukes til å lage rekkverk som ser hundrevis av år gamle eller rekkverk som skyver konvolutten for cutting-edge arkitektur. Hvis du bor i et moderne hjem og er på utkikk etter en siste finishen for fasaden, kan skreddersydde metall rekkverk være svaret. Ikke forvent å komme unna billig med dette alternativet, men; ansette en metallarbeider eller smeden til tilpasset gjøre rekkverk vil bli dyrt. Tilbring tid skissere ut dine ideer, så ta kontakt med en erfaren metall arbeidstaker å bestemme om dine ideer er gjennomførbart, både strukturelt og finansielt.

Natural Wood

Naturlig tre rekkverk kan gi en hjemmekoselig og rustikk stemning til et hus. Naturlig tre kan variere fra svært stiliserte spiler og innlegg som er ferdig med klar polyuretan til rustverkene som er laget av rå stokker eller drivved. Sistnevnte er mest hensiktsmessig for tømmerhus eller hytter som utstråler en backwoods føler. Hvis du er heldig nok til å leve på havet, kan du samle interessante og relevante deler av drivved over en periode på flere år, og sakte sette sammen en unik veranda rekkverk som vil gjøre huset ditt ser ut som om det vokste ut av landskapet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com