Hvordan lage et kabinett Layout & Cut-Out

April 12

Legge til et kabinett til et kjøkken, bad eller arbeidsområdet gir ekstra lagringsplass til å holde levende eller arbeidsplass ryddig og hjelpe deg å organisere elementer for enkel gjenfinning. Selv om du kan kjøpe ferdige skap fra hjem forbedring butikker og nettbutikker, kan du også bygge din egen custom kabinett som passer din arbeidsplass eller stue. Opprette layout og kutte dine egne skap er en enkel prosess som krever bare grunnleggende snekring og tegne forsyninger.

Bruksanvisning

1 Mål tilgjengelig plass på ønsket kabinettet sted ved hjelp av et målebånd for å bestemme bredden, dybden og høyden på kabinettet.

2 Skisser skapet layout på millimeterpapir. En graf plassen kan tilsvare 6 inches av kabinettet layout å holde målinger enkelt. Merk kabinettet målingene på skissen. Også markere døren bredder og hylle posisjoner på skissen.

3 Overfør bredde- og høydemålinger til to stykker av 1/2-tommers-tykke furu eller hardtre. Ved hjelp av en tabell så, kutte disse delene til størrelse. En av disse delene danner baksiden av skapet. Mål den horisontale sentrum av den andre delen og kutte furu eller løvtre i to på denne målingen for å danne skapdørene.

4 Mål og merk to deler av 1/2-tommers hardwood eller kryssfiner til høyden og dybden av skapet. Kutt disse delene til størrelse for å danne sidene av kabinettet. Mål og kutt to ytterligere seksjoner til bredden og dybden av skapet for å danne topp og bunn.

5 avskårne seksjoner til 1/2 tomme kortere enn kabinettet dybde, og til en-tommers kortere enn skapet bredde som er nødvendig for å danne hyller.

Hint

  • Bruk arbeidshansker og støtsikre brille mens kutte seksjonene for kabinettet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com