Hvordan konvertere fra en olje til en gasskjele

June 6

Mange eldre boliger bruke oljekjeler i stedet for gass kjeler for varme. Siden naturgass er tryggere for miljøet og mer kostnadseffektivt, vil konvertere kjelen fra olje til gass spare penger over tid. Det er også mer miljøvennlig. Mens det er mange hjemme prosjekter du kan gjøre selv, olje til gass kjele konvertering er ikke en av dem. I stedet må du ansette en erfaren entreprenør til å gjøre jobben for deg.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale energiselskapet å spørre om gass tjenesten er mulig i ditt område. Selv om du bruker gass for varmtvannsberederen eller kjøkkenapparater, kan det ikke være nok gass tilgjengelig for kjelen også. Hvis de sier det er mulig, så kan du begynne å vurdere konverteringsprosjektet.

2 Spør gasselskap om de kan gi et estimat for kostnaden av konverteringen. De kan henvise deg til en entreprenør for dette anslaget hvis de ikke håndtere dette aspektet selv.

3 Tenk på din eksisterende kjele. Hvis din nåværende oljebrenner bare har et par år igjen av god bruk, bør du vente til du er ferdig med den gamle kjelen før du skifter til en gasskjele. Noen eldre modeller, mens de fortsatt er i god stand, kan ikke konverteres til gass. Spør gasselskapet eller en entreprenør hvis kjelen kan konverteres.

4 Ansette en entreprenør med sertifisering i HVAC konverteringer og reparasjoner. Sørg for at de har gjort en olje til gass kjele konvertering før. Kontrakt dem å gjøre konverteringen for deg.

5 Tillat mange måneder for konverteringen skal være ferdig. Gå av hva entreprenøren anslår for tiden, selv om de fleste konverteringsprosjekter rundt åtte måneder eller lenger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com