Hvordan kan jeg stoppe bugs fra å spise mine tomatplanter?

January 5

Hvordan kan jeg stoppe bugs fra å spise mine tomatplanter?


En insekt angrep i hagen din kan føre til ødelagte planter. En skadet anlegget vil bære mindre spiselige frukter enn en sunn plante. Noen av de vanligste feilene som vil angripe tomatplanter er snegler, nematoder og sommerfugllarver. Disse insektene vil spise gjennom bladene og frukt av tomatplante. Sprøyting anlegget med et varmt pepper voks vil avvise disse insektene, men det vil ikke drepe dem. Hot pepper voks kan gjøres hjemme ved hjelp av vanlige husholdning ingredienser. De naturlige ingrediensene som brukes til å gjøre denne spray er trygt for deg og dine tomatplanter.

Bruksanvisning

1 Ta på gummihansker. Disse vil beskytte hendene fra pepper juice.

2 Plasser seks hele paprika i blenderen. Legg til to kopper vann til blender.

3 Sett blender til høy. Bland paprika og vann i to minutter.

4 Hell blandingen gjennom ost klut eller kaffefilter og i tomt pitcher. Sil ut alle de store klumper av pepper og frø som er i blandingen.

5 Kaste ut ost klut og pepper masse. Sett pepper vann til side i en romtemperatur plassering. La blandingen stå uforstyrret i 24 timer.

6 Fyll beholderen opp med en liter vann. Rør med en stor skje til blandet.

7 Hell den varme pepper voksen inn i ren sprayflaske.

8 Spray tomatplanter ved hjelp av varmt pepper voksblandingen. Sørg for å spraye bladene, stilkene og frukten. Påfør i en til to uker, eller etter en kraftig regn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com