De beste produktene for rengjøring av en hvit faux skinnsofa

March 27

Faux lær ligner ekte skinn, men er ikke så dyrt. Du vil også finne at faux skinn er lettere å rengjøre enn ekte skinn. Produkter som ikke er egnet for tradisjonelle skinn vil fungere på en falsk skinnsofa og fjerne eventuelle flekker på overflaten. De beste produktene for rengjøring en faux hvit skinnsofa vil fjerne flekker, inkludert vann flekker eller mat flekker.

rubbing Alcohol

Vann flekker oppstår når vannet er igjen på overflaten av faux skinn og tørker på plass. Flekker er ikke så merkbar på en faux hvit skinnsofa fordi de har en tendens til å blande inn i stoffet, men du vil likevel gjenkjenne dem. Disse flekkene ser ashy og følge samme vei du tok ved rengjøring. Hvis vannet drypper ned, vil flekken følge den veien. Påfør en liten mengde rubbing alkohol til vann flekker, og forsiktig buff dem ut med en myk klut. Prøv å bruke rubbing alkohol med en sprayflaske og pusse ned på flekker med klut. Ideen er å lett fjær ut flekkene før de forsvinner helt.

Destillert hvit eddik

Destillert hvit eddik har flere bruksområder rundt i huset fordi den har et høyt syrenivå som skjærer gjennom flekker. Til tross for syre, er det fortsatt trygt å bruke på falske skinn og fjerner en rekke flekker, inkludert oljebaserte flekker fra mat. Trikset er å bruke eddik på flekken og deretter blot det bort. La eddik sitte på flekken i et minutt eller to, og bearbeid en ren hvit klut mot flekken. Hold legge mer eddik og bruke en frisk klut for å fjerne flekken. Eddik ikke bare renser, men også fjerner lukt og nøytraliserer lukter på stoffet.

Oppvasksåpe

Oppvaskmiddel er egnet for faux skinnoverflater, inkludert mikrofiber sofaer. Du må først fortynnes oppvaskmiddel i varmt vann, noe som gjør en blanding som er litt skummende. DAB blandingen på sofaen, og gni den med hånden eller en tørr klut. Forlater Såpevann på sofaen resultater i et vanskelig område, og kan til og med flekker på sofaen. Blotting med en tørr klut for å fjerne overflødig såpe på overflaten forhindrer at dette skjer. Tilsett en liten mengde vann til overflaten av sofaen, og blot at med en ren klut. Gjenta denne prosessen til du ikke ser noe mer såpe kommer fra sofaen. La sofaen tørke over natten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com