Hvordan legge til et bad Addition

May 30

Hvordan legge til et bad Addition


En av de mest brukte rom i alle hus er badet, som er hvorfor det er så viktig å ha nok bad å imøtekomme alle i hjemmet. Når du bestemmer deg for å legge til et bad, enten det er for å lage en master suite, gjest suite, barne bad eller bare fordi familien din har vokst ut av antall bad du har for øyeblikket, må enkelte trinn følges for å få de resultatene du ønsker.

Bruksanvisning

Hvordan legge til et bad Addition

En Bestem hvor det nye badet skal gå. Enten du utnytter plassen hjemme har allerede eller legge på strukturen, velger du en vegg som grenser en eksisterende bad eller kjøkken for VVS formål.

2 Finn ut hvor stort du vil at badet skal være og hvilke funksjoner du ønsker å inkludere. Powder bad, som legger minst mulig verdi til hjemmet ditt, ta opp ca 18 kvadrat. Men, et bad med separat badekar og dusj bruker vanligvis minst 35 kvadrat.

3 Sjekk din lokale bygge og zoning koder for å finne ut hvilke tillater du trenger, og om det er noen rom størrelse minimumskrav og andre restriksjoner. Hopper over dette trinnet kan resultere i bøter og prosjektet blir stoppet.

4 Kontakt minst tre entreprenører for å få pristilbud og mer informasjon om hva de kan eller vil gjøre i forhold til det du ønsker. Velg entreprenøren du føler deg mest komfortabel med, ikke nødvendigvis den minst kostbare. Tegn opp en kontrakt som sier nøyaktig hva du forventer, hvor lenge prosjektet skal ta, hvor mye prosjektet vil koste og når entreprenøren vil bli utbetalt. Dette bør være behagelig for dere begge. Ansette en advokat for å forenkle avtalen dersom entreprenøren ikke har en grunnleggende kontrakt som du både fylle ut hva som er forventet.

5 Velg en dato for arbeidet med å begynne. Har alle nødvendige deler, slik som den nye vask, toalett, dusj / badekar, fliser (eller gulv av ditt valg), lysarmatur og avtrekksvifte eller vinduer tilgjengelig for entreprenøren i en ren, out-of-the-way sted som er lett tilgjengelig for entreprenøren.

6 Undersøk entreprenørens arbeid og avslutt med å betale ham som avtalt. Fortsett å dekorere ditt bad med maling (hvis entreprenøren ikke fullførte veggene), tepper, lys, hyller og annet tilbehør du ønsker å legge til.

Hint

  • Gjør badet lett tilgjengelig for alle som trenger å bruke it.To legge mest mulig verdi til ditt hjem med det nye badet, prøve å opprette en master suite eller gjøre badet tilgjengelig for to soverom eller ett soverom og en hall.Consider som vil bruke badet mest og utstyre badet tilsvarende. For eksempel, hvis en eldre eller funksjonshemmet person vil bruke på badet, gjør det romslig og sikker for at person.Add innebygde hyller, medisinskap eller et område for lagring, spesielt en lin closet.Do ikke forsøke å bygge et bad tillegg selv med mindre du har god DIY erfaring, inkludert VVS og elektro erfaring.
  • Hvis badet er i en innvendig plass hvor et vindu ikke ville fungere, må du installere en avtrekksvifte for å trekke damp ut av badet og unngå mugg og kondens.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com