Typer gress i Grasslands

July 30

Typer gress i Grasslands


Det er nesten 7000 typer gress som "utgjør den mest utbredte plantefamilie i verden," i henhold til Michigan Department of Natural Resources. Mange varianter av gress er funnet i tørre og halvtørre Grovfôr økosystemer som kyst gresslettene i California og tall-gress prærien i Midtvesten.

fakta

Ifølge Michigan Department of Natural Resources, er det to grunnleggende typer gress som finnes i Grovfôr økosystemer: varme årstid og kjølige sesongen. "Visse gress og belgfrukter vokse bedre på tørre områder, og andre typer trives på våte områder. Varme sesongen gress, for eksempel, har en tendens til å vokse godt på sand, droughty eller overdrevent drenert områder. De fleste kjølige sesongen gress utføre bedre på godt drenert jord av sandholdig leirjord. "

Typer av varme-sesongen gress

De fleste varme-sesongen gress er svært hardføre og tåler sterk vind og store snømengder. Warm-sesongen gress inkluderer: Indiangrass, en høyt gress rekke vanlig i prærien gressletter i Kansas og Nebraska; switchgrass, en flerårig varm-sesongen utvalg som trives i fuktig, fruktbar jord i Midtvesten og Great Plains regioner i USA; og prærien sandreed, en staude som tar godt til sandholdig jord og kan finnes i Montana og Wyoming.

Typer av Cool-sesongen gress

En type kule-sesongen flerårig gress er tuftet hairgrass, en innfødt til kystgressletter i California som Point Reyes National Seashore. Tuftet hairgrass kan også bli funnet i fuktige enger og åpne gressletter nær innsjøer og dammer. Tuftet hairgrass "har lyse grønne blader og et stort volum av fontenen-lignende frø culms, dukker opp om våren, noe som gjør det svært estetisk," ifølge nettsiden Pacific Northwest Natives. Andre kule-sesongen gress inkluderer: Reed canarygrass, Canada vill rug, alfalfa og orchardgrass.

Funksjoner av Gress i Saline Meadows

Saline enger og strandlinjen gressletter i Sørøst-Europa og Lilleasia består primært av innfødte høye hvetegress, en tykk bunchgrass som blomstrer i dårlig drenert områder, men kan også trives i høyereliggende jordtyper med relativt lave årlige nedbørsmengder, i henhold til USA Geological Survey. En annen type wheatgrass ofte funnet i gras økosystemer er middels wheatgrass,. "Intermediate wheatgrass vokser til en høyde på 4 til 5 fot på fruktbar jord med tilstrekkelig nedbør," sier USGS.

Identifikasjon

Mange gress som finnes i grasmark økosystemet har lignende funksjoner. Men noen gress har særpreg. California oatgrass, som kan finnes i Californias kystnære områder, kan identifiseres ved den rødlilla blomst den gir fra april til juni. Pacific reedgrass er identifisert av sin runde, hule siv som dukker opp som grønn, men deretter visne til en brun farge. Pacific reedgrass vokser i klynger opp til 5 fot høye og 5 fot over. Mount Davidson, en av de største naturområder i San Francisco Bay-området, er et godt sted å finne Pacific reedgrass. Denne type gress er funnet i ferskvann myrer i hele California, Oregon, Washington, Alaska og British Columbia, i henhold til United States Department of Agriculture Natural Resources Conservation service.

Betydning

Gress innenfor Grovfôr økosystemer - for eksempel høye hvetegress, middels hvetegress, alfalfa og sweetclover - gi viktige naturtyper og hekkeplasser for ender og andre dyrearter, ifølge USAs geologiske undersøkelse. "Fasaner i særdeleshet også finne grassortar som switchgrass, Indiangrass, og bluestems egnet for vinteren ly fordi gress stå opp til snø,» heter det i Michigan Department of Natural Resources. I California, tuftet hairgrass og andre innfødte og ikke-innfødte grasarter i naturlige områder som Point Reyes National Seashore gi ly for mer enn 45 prosent av nordamerikanske fuglearter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com