Slik Care for Rose Hybrid Impatiens

July 11

Native til Sør-Amerika, Australia og New Zealand, Impatiens er populære blomstrende planter verdsatt for sine levende blomster. Rose hybrid Impatiens er mer kompakt enn tradisjonelle Impatiens og har flotte, rose-lignende blomster i nyanser av rødt, hvitt, oransje, rosa og gul. Rose hybrid Impatiens er enkle å ta vare på og enda enklere å nyte.

Bruksanvisning

1 Plant den rosehybrid Impatiens hvor det vil være beskyttet fra den varme ettermiddagssolen. Impatiens gjør best i filtrert eller delvis skygge.

2 Opprettholde konsekvent fuktig jord for din rose hybrid impatiens. Dypt vann impatiens minst en gang i uken, noe som gir nok vanning å suge jorden til en dybde på 4 til 6 inches. Vann dine hybrid Impatiens når overflaten av omkringliggende jord føles litt tørr å ta på.

3 Gjødsle rose hybrid impatiens en gang i uken i vekstsesongen med en halv styrke løsning av et balansert, vannløselig gjødsel. Bruk gjødselprodukt etter anvisningen på pakken for å unngå å brenne røttene av blomster.

4 Beskjær tilbake rosehybrid impatiens litt når de kommer ca 6 inches høy. Knip av ny vekst i endene av anlegget for å oppmuntre den til armen ut.

5 Monitor steg hybrid Impatiens for problemer med vanlige insekter som edderkopp midd, bladlus og trips. Skyll berørte impatiens med vann fra en hageslange å vaske bort noen av skadedyr.

Hint

  • Rose hybrid Impatiens se spesielt deilig når vokst i en hengende kurv. Vaskeanvisningen for container-vokst Impatiens er de samme, bortsett fra at de må vannes oftere enn impatiens dyrket i bakken.
  • Hybrid Impatiens er svært øm og kan dø hvis de utsettes for frost. Forhindre dette ved å dekke ditt blomsterbed med burlap, eller en vanlig laken, når frost er prognosen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com