Hvordan Wire et bad varmelampe

August 20

Om vinteren kan badet bli en svært kjølig sted, og det er ingenting som kan ta chill ut av luften som du går ut av dampende dusj. Vel, ikke noe annet enn en varmelampe, som er!

Varmelamper har blitt brukt i årevis i bad for å gjøre dem mer komfortable. Men, mens de effektivt varme opp rommet, kan du ikke bare erstatte pære i din nåværende bad ligaen med en varmelampe. Du må installere en ordentlig-rated ligaen som er laget spesielt for varmelampe. Her er hvordan du skal koble et bad varmelampe.

Bruksanvisning

1 Hvis du allerede har et bad tak lys som du planlegger å erstatte med en varmelampe, det første du må gjøre er å fjerne den eksisterende ligaen.

Sørg for at du slår bryteren forsyne strøm til lys OFF. Ikke stol på bare bla av bryteren, som det er for enkelt for noen å gå av og tilfeldigvis snu den på igjen.

2 Ta av ligaen dekselet og pære. Deretter fortsetter i å fjerne den ligaen. Avhengig av type armatur, kan det være "vinger" på sidene som må løsnes før du kan fjerne det.

3 Med ligaen hengende fra taket, ta av dekselet på koblingsboksen og teste ledningene med spenning tester for å sørge for at strømmen er AV.

Separer ledninger, løsne låsemutteren og fjern ledningene fra lampen.

4 På den nye varmelampe ligaen, åpne opp koblingsboksen. Bruk skrutrekkeren til pop en av de "knockouts" åpne på koblingsboksen.

Skyv ledningene gjennom "knockout" hull og fest dem med låsemutteren. Sjekk ledningene å sikre at de er i god form. Hvis de ser skadet eller slitt, kuttet den eksponerte delen av ledningen av og kle en ny lengden på kabelen (ca. 3/4 inches).

5 Ta jordledningen (den grønne eller nakne kobbertråd) fra strømmen og sløyfe det og sikre det under den grønne bakken skruen funnet inne i koblingsboksen.

Deretter kobler du den hvite fôr ledningen til den hvite ledningen i koblingsboksen og fest den med en wire mutter. Vikle kabelen mutter og ledninger med elektrisk tape.

6 Deretter bør du merke på siden av koblingsboksen hva ser ut som en svart stang (eller det kan være blå). Dette kalles et termoelement. Det bør være to ledninger som kommer fra termoelementet (i de fleste tilfeller er de en blå og en rød ledning).

Den blå ledningen blir koblet til den sorte fôr wire. Sikre den med en wire mutter og tape det som du gjorde med de hvite ledninger.

Den røde ledningen blir koblet til den sorte ligaen wire. Fest disse ledningene med wire mutter og tape også.

7 Pent brette alle ledningene inn i koblingsboksen og sett på dekselet.

8 Følg varmelampe anvisninger for å installere den i taket, som hvert lys kan bære forskjellige krav.

Dersom varmelampe ligaen er betydelig større enn det gamle taket lys, så du må kanskje kutte litt gips unna med gips sag for å gjøre det passer.

9 Nå som varmelampe er installert i taket, vil du ønsker å erstatte enpolet bryter som styrer lyset med en elektrisk vegguret.

Ta bryterdekselet og fjern de to skruene som fester den til veggen boksen. Trekk bryteren forsiktig ut.

10 Dobbeltsjekk at spenningen er fortsatt OFF med tester. Deretter fjerner ledningene fra bryteren.

11 Med wire strippere, kuttet endene av av ledninger og deretter stripe 3/4 inches av isolasjon av ledninger for en frisk tilkobling.

Timeren skal ha to ledningen fører kommer ut av det. Koble en leder til en av trådene i veggboksen og den andre kabelen til den andre ledningen (siden det er en bryter, er spesifikk ledninger ikke er nødvendig). Wire mutter hvert par sammen og bruke den elektriske bånd som tidligere anvist.

12 Siden det elektriske timeren er mye større enn en vanlig bryter, må du kanskje gjøre noen plass i boksen ved å organisere ledningene inni.

Pass på at timeren sitter jevnt i veggboksen og bruke de to medfølgende lengre skruer for å feste den til boksen.

13 Nå, bare erstatte bryteren plate og installere timerens dial og installere varmelampe i ligaen.

Slå på strømmen igjen, og vri hjulet på timeren. Du bør bli belønnet med strålende varme og en slutt på kalde etter-dusj øyeblikk.

Hint

  • Termoelementet på varme lampen ligaen er utformet for å automatisk slå av lampen hvis det er igjen på over en lengre periode. Men, ved å installere en timer på krets, kan du bedre administrere energibruk.
  • Ta aldri på en varmelampe med mindre det har vært kjølig i et par timer. De er fortsatt svært varmt for noen tid, selv når den er slått av.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com