Grønn Rengjøring produkter List

June 8

Grønn Rengjøring produkter List


Effektive grønne rengjøringsmidler er laget av naturlige produkter som finnes i dagligvaremidtgangen og i skap over hele landet. Enten alene eller i kombinasjon, produktenes chemistries gjøre for kraftige, men trygge produkter som ikke forurenser. De koster en brøkdel av prisen for syntetiske rensemidler langs hyllene.

Bakepulver

En dynamo renere i en liten boks, fjerner lukt natron, renser, myker vann og gjennomsøker. Baking soda tar seg av mange husholdnings søl når det blandes med andre produkter. Det fungerer også godt med litt vann. For en enkel og effektiv ovnsrens, strø vann på bunnen av ovnen. Dekk ovnen sot med et tykt lag av natron slik at bunnen er helt hvit. Dryss mer vann på toppen og la sitte over natten. Den natron løsner skitt slik at den lett tørker bort. Vask opp restene med en sprut av flytende vaskemiddel og en svamp.

vasking Soda

Soda er fremstilt av mineral natriumkarbonat-dekahydrat. Den kutter fett, myker vann, fjerner flekker og renser vasker, badekar, fliser og vegger. Produktet skal brukes som et utgangspunkt for en naturlig all-purpose spray renere. Kombiner 2 kopper varmt vann, 1/2 ts. vaske brus og en dråpe flytende soda i en sprayflaske. Rist den kraftig før vasking soda oppløst. Bruk den effektive løsningen over hele badet for å rense flekker, fjerne vann innskudd i dusjen, skinne krom inventar på speil og rene med vinduer

Hvit destillert eddik

Hvit destillert eddik et trøkk kutte fett og fjerner lukt, mugg, visse flekker og voks oppbygging. Spray rett på mold og la sitte i en kraftig mugg remover uten bruk av blekemiddel. Rett eddik desinfiserer også toalettet rim. Prøv å legge eddik til en kopp natron til en lime former. Denne løsningen vil skjære gjennom fett på stovetop og andre kjøkkenflater på et blunk. En praktisk løsning av vann og 5 prosent destillert eddik fjerner lukt og desinfiserer. Spray på skjærebrett over natten for å rense fisk og kylling lukter.

Flytende såpe

Flytende såpe gjør mer enn bare ren. Den kutter også voksrester funnet i kommersielle merker av glass renere. Gjør et grønt glass renere med 2 kopper vann og 3 ss. av hvit destillert eddik i en sprayflaske. Legg 1/2 ts. av flytende vaskemiddel for en stripefrie finish.

Oliven olje

Kjøp en billig innenlandske olivenolje for grønn rengjøring. Sett 1/2 ts. olivenolje og 1/4 kopp frisk sitronsaft i en glasskrukke. Buff møbler med den enkle løsningen for en vakker glans og naturlig sitron duft uten kjemikalier. Sett lokk på glasset, og polish vil ikke ha noen utløpsdato.

Corn Stivelse

Cornstarch er naturlig absorberende produkt. Bland en grønn renere å holde tepper frisk. Kombiner to spiseskjeer maisstivelse med 3/4 kopp natron og 1/4 kopp parfymert talkum. Dryss på teppet, la den sitte i 15 minutter. Støvsug vekk pulveret og smuss for å avsløre en frisk teppe.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com