Tips for rengjøring rain gutters

June 17

Tips for rengjøring rain gutters


Fall er den ideelle tiden for rengjøring av takrenner på huset ditt. Hvis du ikke får en sjanse før vinterværet rammet eller hvis du har en masse trær nær huset ditt, er våren også en god tid til å rense dem. Takrenner må være fri for rusk å fungere riktig. Rengjøring takrenner før våren regnet kommer vil forsikre ingen back-ups eller søl fra overløp.

stige Safety

Du trenger en stige for å få tilgang til takrenner på huset ditt. Hver gang du blir bedt om å klatre enda et par fot over bakken, du kjører risikoen for skade på grunn av fallende. Velg en solid stige med ingen ødelagte sprosser. Øke sikkerheten på stigen du skal bruke ved også å kjøpe stige stabiliserings hjelpemidler. Den siden av huset eller regn rennesteinen i seg selv kan være glatt og ustabil når du lener stigen mot det; de stabiliserende enheter er vanligvis laget av gummi, og vil holde stigen sklir. Du bør også flytte stigen ofte. Bare når armen er lengden på hver side av stigen ved rengjøring; overreaching kan føre til et fall.

Scooping by Hand

Klatre opp til regn gutter bruker stigen. Bruk hånden til å øse løv og annet rusk inn i en søppelpose eller bøtte. Mange stiger kommer med kroker eller små hyller som du kan bruke til å støtte en bøtte. Et annet alternativ er å bare kaste avfall på bakken og samle det sammen etter at alle gutters rengjøres.

trykk~~POS=TRUNC Rengjøring

En høytrykksvasker kan brukes til å rengjøre og rense takrenner. Det er raskt på grunn av styrken av det vann som kommer fra vaskeren, men det kan være rotete. Du kan ikke kontrollere hvor bladene og andre brikkene vil falle, og hvis du ikke er veldig forsiktig det kan gjøre en rot på vinduer og ytterkledning. Likevel, fordi vannet fra vaskemaskinen er så kraftig, vil du være i stand til å rense takrenner mens du flytter stigen bare minimalt, og jobben generelt vil gå fort.

tette downspouts

Hvis takrenner ikke rengjøres regelmessig, eller hvis de blir for full av blader og greiner, kan rennende vann vaske rusk inn i din downspout. Dette kan føre til en tresko som vil holde downspout fungerer som den skal. Du kan sette inn tuppen av en høytrykksvasker i downspout og spray før det er unclogged. Hvis denne metoden ikke fungerer, kan det være nødvendig å bruke en rørlegger er slange. Hvis dette er fremgangsmåten du bruker, starte fra bunnen av downspout og jobbe deg oppover. Starter på bunnen vil sikre at du ikke vil kile tresko i enda mer hvis fragmentene på bunnen av tresko er fast i tett. Etter at du har fjernet den tette fra downspout, vaske vann gjennom den og resten av takrenner, samt å sørge for at vannet renner jevnt gjennom hele systemet og ut gjennom downspout.

Andre nyttige tips

Bruk alltid hansker ved rengjøring takrenner. De kan være gummihansker eller hagehansker. Den type spiller ingen rolle, som de fleste typer hånd dekker vil bidra til å hindre riper, kutt og lunter. Du kan også kjøpe en takrenne scooper. Det er en lang plast scooping verktøy som kan hjelpe deg å samle rusk utenfor rekkevidde. Bruken av en scooper kan minimere antall ganger du må flytte stigen når rense ut takrenner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com