Hvordan Design en klubb i kjelleren

September 8

Hvordan Design en klubb i kjelleren


Tenk deg å delta på en uforglemmelig fest i komforten av ditt eget hjem - hver helg. Og tenk hvor rolig ville du føle å vite nøyaktig hvor din tenåring er, og hvem de er sammen med, når de er "hang out".
Slå en kjeller i din egen private klubb kan gi år med gledelige minner for familie og venner.
En klubb i kjelleren kan gi en stimulerende innstilling for dansefester; en avslappet, pub-stil atmosfære for risting venners helse og dele livlig samtale; eller en privat, rolig sted for en romantisk kveld hjemme.

Bruksanvisning

1 Installer en bar, fortrinnsvis en våt bar med et lite kjøleskap. Kjellere er ideelle steder for fullt utstyrt barer siden bar vekt er ikke noe problem i et rom i første etasje. Selv om din familie og venner er teetotalers, en bar tilbyr et sted å tjene brus og snacks effektivt under store sammenkomster.

2 Kjøp og sette opp lysarmatur egnet til den type kjellerklubb du ønsker. Bruk en dimmer bryteren for å kontrollere kjelleren hoved lampen variere belysning atmosfære. Lag intimitet og varme med hengende lys rett over et lite bord eller en lampe ved siden av plysj sofaer i samtale områder. Planlegge for steder å henge forskjellige typer stemningsfull belysning som parti lanterner, strobelys eller streng lys.

3 utpeke et dansegulv / ytelse-området. Området trenger ikke å være stor, men det bør ha en hard overflate. Installer en tre, laminat eller terrazzo gulv i dette området om nødvendig. Den harde overflaten vil oppmuntre dans og gi en "scenen" område for venner og familiemedlemmer tilbøyelig til å gi musikalsk, komedie eller fortellinger underholdning i kjelleren klubb.

4. Finn et stereoanlegg og høyttalere nær dansegulvet / ytelse-området. Pass på at høyttalerne er plassert for å gi bakgrunnsmusikk i kjelleren klubbens bar og samtale områder når det trengs.

5 Bygg et lite bad i kjelleren klubben, hvis det er mulig. Et bad vil gi gjestene lett tilgjengelig trøst og styrke kjellerklubb opplevelse. Ifølge Bob Vila, kan legge til en kjeller bad være en rørlegger utfordring. Avfall fjerning er vanskeligere uten hjelp av tyngdekraften som finnes i ovenpå bad. Upflushing toaletter og kloakk ejektor systemer kan løse problemet. Hvis det er umulig å bygge et bad i kjelleren klubben, sørge for at gjestene har lett tilgang til en ovenpå bad.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com