Slik fjerner Rust flekker fra aluminium ytterkledning

July 27

Slik fjerner Rust flekker fra aluminium ytterkledning


Rust er en vedvarende flekk som raskt sprer seg til andre områder. Rust blir oftest transportert av dryppende vann eller av en gjenstand være i direkte kontakt med rusten metall. Det er vanlig for boliger med aluminium ytterkledning å utvikle en og annen rustflekk. De er vanligvis enkle å forholde seg til så lenge du fange dem tidlig og ikke gi rust en mulighet til å sette inn.

Bruksanvisning

Slik fjerner Rust flekker fra aluminium ytterkledning

1 Skyll de fargede området av aluminium ytterkledning med en vannslange. Bruk høytrykkssprøytemunnstykke å spray området grundig. Man kan vaske bort en del av den rust bare fra den første skylling.

2 Bruk en stiv børste og en bøtte med såpevann for å rengjøre de fargede området av aluminium ytterkledning. Gni ytterkledning hardt og vaske bort så mye rust som mulig. Aluminium Fasader er slitesterk, og du trenger ikke å bekymre deg for å skrubbe for hardt. Bruk vannslangen til å skylle etter at du er ferdig med å rengjøre ytterkledning.

3 Scrub veggen med en Mr. Clean magiske Eraser. The Magic Eraser er en all-formål renere som fungerer bra på alt med unntak av svært polerte overflater. Få Magic Eraser våt og bruke den til å skrubbe aluminium ytterkledning. Skyll Fasader etter bruk Magic Eraser. I de fleste tilfeller den rustflekk vil bli borte ved dette punktet. Hvis ikke, fortsetter du til neste trinn.

4 Bruk CLR for å fjerne eventuelle gjenværende rust fra aluminium ytterkledning. CLR står for Kalsium, Lime og Rust Remover. Det kan kjøpes i enhver jernvarehandel. Gni CLR direkte på området ved hjelp av en svamp eller restene av Magic Eraser, skyll deretter med en slange. Vær oppmerksom på at CLR kan kjedelig eller fjerne maling på aluminium ytterkledning, så det anbefales å bare brukes som en siste utvei.

Hint

  • Mange bruker WD40 for å fjerne rust, som det vil begynne å bryte fra hverandre og oppløse rust ved kontakt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com