Hvordan legge en GE Triton XL Oppvaskmaskin

July 28

GE Triton XL er innebygd i oppvaskmaskiner som blander sømløst med noen kabinettet. Pakket med minst fire oppvasksykluser, de vasker og tørker en rekke elementer, inkludert gryter, panner og vaskes i oppvaskmaskin plast. Det er viktig å laste oppvaskmaskinen på riktig måte, så retter vil bli renset og tørket effektivt. En vaskemaskin som ikke er lagt riktig kan ikke bare gi utilfredsstillende vaskeresultat. Det kan også skade spylerarmer og andre viktige komponenter.

Bruksanvisning

1 Åpne GE Triton XL døren til oppvaskmaskinen, og trekk ut den øvre kurven.

2 Ordne glass og kopper langs sidene. Ordne vaskes i oppvaskmaskin plast langs sidene også. Trykk inn tappene på den øvre kurven til å senke stativet. Dette legger fleksibilitet i lasting. I tillegg gryter og panner i dette stativet for effektiv rengjøring. Space dem ut for å tillate effektiv vasking og tørking. Ikke la elementer for å stikke gjennom bunnen av stativet og blokkere rotasjon av den midtre spylearmen.

3 Legg briller i vinglasset holderen hvis Triton XL vaskemaskin inkluderer dette rommet. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på enkelte modeller. Når glassene er lastet, trykk i vinglasset innehaveren å sørge for at de vil klare toppen av oppvaskmaskinen.

4 Legg platene i den nedre kurven i platen rommet. Last store fat, gryter og boller langs sidene, i hjørner eller i ryggen. Pass på at det skitne siden av elementene vender mot midten av stativet. Ikke la noen del av gryte eller panne håndtak forlenge gjennom bunnen rack. Ikke bare kan dette blokkere eller skade vaske arm; det kan også føre til utilfredsstillende vaskeresultater.

5 Legg sølvtøy i sølvtøy kurv på høyre side av den nedre kurven. Skyv justerbart håndtak på hver side hvis du ønsker å laste bestikk. Load bestikk i kurven med kniv håndterer opp for å beskytte hendene. Plasser skjeer med håndtak ned. Bland sølvtøy sammen. Ikke la noen produkter strekker seg gjennom bunnen av sølvtøy kurven.

6 Legg inn parabol vaskemiddel og skyllemiddel i sine avdelinger, lukk døren, og velg deretter vaskesyklusen du vil bruke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com