Hvordan Paint en plast dusj Sett

September 6

Hvordan Paint en plast dusj Sett


Hvis dusjen trenger en ansiktsløftning, men budsjettet er å dra sine føtter, ta hjertet - du har mer rimelige alternativer enn bare sløying og ombygging. Før innføringen av spray maling som er spesielt utviklet for bruk på plast, var det en vanskelig, om ikke umulig, oppgave å male plast inventar som badekar og dusj innsatser. Nå skjønt, takket være den enorme utvalg av produkter som er spesielt utviklet for denne oppgaven, maling plast dusj inserts er rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Rengjør plast dusj innsats med ammoniakk-baserte renere. For helt ny plast, tørk den ned med maling tynnere i stedet.

2 Sand innsatsen og tørke støvet bort med en tack klut, hvis innsatsen er allerede malt.

3 Beskytt områder av dusjinnsats som ikke vil bli malt med malerens tape.

4 Paint overflaten med spraymaling for plast ved å følge produsentens instruksjoner trykt på boksen. Dette innebærer vanligvis sprøyting et tynt, jevnt lag med maling med boksen holdt om en fot fra overflaten.

5 Bruk en andre eller tredje strøk maling etter behov, slik at hver tørke grundig i mellom.

6 La malingen tørke helt før du håndterer dusjinnsats. Det vil være tørr å ta i løpet av 15 minutter, men ikke håndtere det for en time.

Hint

  • For best resultat, vente syv dager før du installerer den nylig malt innsats i dusjen. Oppbevar den et sted kjølig og tørt som det botemidler.
  • Arbeid i et godt ventilert område, eller maling røyk kan være farlig for helsen din.
  • Malingen vil klamre seg til ikke-plastflater samt din innsats, så beskytte arbeidsområdet med et tøystykke og slitasje gamle klær mens du arbeider.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com