Hvordan fikse en oljelekkasje på en Meyer snøplog

June 23

Hvordan fikse en oljelekkasje på en Meyer snøplog


Meyer snøplog åpner for effektiv bevegelse av store mengder snø fra blokkerte veier og stier, men en oljelekkasje kan hindre at effektivitet og forårsake et rot hvis venstre ukontrollert. Umiddelbar feilsøking og reparasjon er foreslått, og heldigvis trenger du ikke en profesjonell kostbar hjelp til å fikse oljelekkasje. Du kan rengjøre forgasseren luftfilter og fikse nivået av olje i Meyers oljereservoar, selv om du aldri har forsøkt å reparere en snø maskin oljelekkasje i det siste.

Bruksanvisning

1 Slå av Meyer snøplog og la motoren avkjøles noen minutter.

2 Finn forgasseren på venstre side av snøplogen er Briggs & Stratton motor. Det er omtrent halvveis opp denne siden og har et umiddelbart gjenkjennelig bolle form på bunnen. Luftfilteret sitter på enden av forgasseren og like over bollen. Det kan lekker olje fra sin ende, som er det vanlig tegn på en snøplog oljelekkasje.

3 Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder luftfilteret til resten av forgasseren. Trekk luftfilteret ut med hendene og bruke såpe varmt vann og en klut til å rense filteret ende av olje og oppbygging.

4 Sett luftfilteret til Meyers forgasseren med de fjernet skruene og stjerneskrutrekker.

5 Kontroller snøplog oljereservoar ved å skru av oljelokket og testing av oljenivået i reservoaret ved hjelp av peilepinnen. Oljen streken på peilepinnen bør ikke komme opp til eller utover "High" hash-merket på peilepinnen. Hvis den gjør det, plasserer en panne under dreneringspluggen i bunnen av reservoaret og koble avløpet, slik at noen av overflødig olje lekker ut.

6 Sett tappepluggen og bruke peilepinnen til å måle oljenivået innenfor Meyers reservoaret igjen. Oljen linje skal være et sted mellom "lav" og "høy" hash merkene på peilepinnen. Hvis du tappet for mye olje ut, erstatte den ved å helle den nødvendige mengden av frisk SAE 30 grade motorolje inn i reservoaret.

7 Sett peilepinnen og oljelokket på Meyer oljereservoar. Kontroller at oljelokket er tett.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com