Slik hindrer Toadstools Fra Økende

June 12

Slik hindrer Toadstools Fra Økende


En sopp er definert som et "fruiting kroppen av en sopp" som inneholder en stilk og en cap; de ser ut som sopp, men ifølge Royal Horticultural Society, forskjellene er ikke godt definert. Toadstools kan være gunstig for miljøet som de slipper næringsstoffer i jorden, men de kan også være en skamplett. Formasjonene kan også være en potensiell fare for barn og kjæledyr hvis ingested. Kjemisk styrer dessverre vil ikke stoppe sopp fra vokser; kulturelle kontroller må brukes i stedet.

Bruksanvisning

1 Trekk eksisterende sopp fra plenen for hånd før behandling gresset for å stoppe fremtidig sopp fra utviklingsland. Beskytt hendene med hagehansker, og kast avfall i et verksted avfallsposen.

2 moserive plenen for å redusere eller helt eliminere veksten av sopp. Tekke er et lag av dekomponeres gress som legger seg mellom gressblader og røtter av plenen. Det ser ut som samanfletta, klumpete områder av brunt gress. Sopp som blir til sopp strømmer på tekke. Rake plenen for å samle tekke, og kast.

3 Grav opp de døde røttene av noen trær eller planter som forblir i din hage. Som tekke, toadstool-produserende sopp får næring fra røttene. Kutte av matforsyningen vil bidra til å stoppe sopp fra vokser på plenen.

4 Bryt opp store masser av jord eller ugress som vises i plenen, spesielt hvis de er hvite i fargen. Mycel er et nettverk eller masse av formen som er dannet av enkelte typer av sopp, og den kan skape sopp. Ved å bryte opp massen, er du frata mycelium av sin matforsyning, som hindrer dannelsen av en fruiting kroppen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com