Hvordan bygge med tre Paller eller Skids for Goats

March 31

Hvordan bygge med tre Paller eller Skids for Goats


Trepaller og meier lett kan gjenbrukes som bygningsmaterialer. De er solid, relativt lett å transportere, og kan ofte fås for lite eller ingen penger fra lumberyards eller byggeplasser. Med noen få enkle byggevarer og noen grunnleggende verktøy, kan du forvandle din gamle trepaller inn holdbare geit tilfluktsrom i en ettermiddag. Bortsett fra et par stykker av maskinvare, kan du være i stand til å fullføre dette prosjektet med å bygge utklipp du allerede har.

Bruksanvisning

1 Bli med to trepaller med L-brak sammen to tilstøtende kanter. Disse ble med paller vil tjene som en A-ramme taket for ly, så måler vinkelen vedlegg slik at det ferdige A-frame vil sitte pent på toppen av den tredje pallen.

2 Løft de sammenkoblede paller oppå basen pallen, og fest A-frame til basen med L-braketter. Be en venn om hjelp å løfte de sammenkoblede paller; de vil være tung.

3 Skjær et trekantet stykke luan eller kryssfiner til å omslutte den bakre åpningen av ly, og skru den på plass med treskruer. Skjær en mindre trekant, om en fot langs hver side, for å forsterke strukturen på toppen av hovedinngangen. Sett på front trekant med treskruer.

4 Fest en vanntett presenning til utsiden av ly med en stift pistol. Strekk presenning tett rundt ly for å fremme god vannavrenning.

5 Staple et teppe skrap til gulvet i ly, eller linje gulvet med en gammel duk eller teppe.

Hint

  • Vær alltid forsiktig når du bruker elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com