Tren Tabell Monteringsanvisning

April 21

Tren Tabell Monteringsanvisning


Tog tabeller lar deg koble til datamaskinen og andre elektroniske enheter til jernbane bordet slik at du kan motta modulær strøm og data tilgang til enheten. De brukes i datarom skoler, seminarer, i å lese deler av biblioteker og å trene en gruppe av arbeidstakere. Tog tabeller også administrere ledninger og kabler for datamaskiner, lamper og andre apparater og utstyr. For å koble dine elektroniske enheter til tog bord, må du sette opp et tog bord med en elektrisk sele.

Bruksanvisning

1 Pakk båren og deretter legge det til hver fot støping hjelp umbracoskruene og to låseskiver. Installer backer plate på utsiden av casting.

2 Snu og plassere bordplaten opp ned på en beskyttet overflate. Deretter slår basisenheten på bordplaten. Du må kanskje en annen person til å hjelpe deg med dette trinnet. Plasser beinfestebrakettene i lommene som er festet til bordplaten. Bruk tre flathodede Phillips treskruer til å feste benfester til bordplaten. Den fjerde hull i beinet festebrakettene er dekket av benet støpe mens bordet er opp ned. For å avdekke det, slå tabellen høyre side opp og skru på den fjerde skruen i hver brakett.

3 Juster svingarmene under bordplaten ved å vri hver svingarm vekk fra basen til den sitter på plass i plastglidebryteren. Trykk deretter på skyveknappen for å låse toppen på plass i svingarmen.

4 Koble de elektriske seletøy. Plugg sele som er koblet til den første tabellen i sommerfuglen blokk som er koblet til andre tog bord.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com