Hvordan koble en høyttaler Wire til en veggkontakt med banan plugger

April 19

Koble høyttalerledningen mannlige bananplugger, slik at du kan plugge bananplugger i et vegguttak utstyrt med den kvinnelige banan jack gir deg muligheten til å koble til høyttalere innebygd i taket til en ekstern stereo eller koble til et stereoanlegg montert inn i veggen til eksterne høyttalere . Koble banan plugger til høyttalerkabelen er en enkel prosess som vil ta deg noen minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Trekk isolasjon som sikrer de to høyttalerkablene fra hverandre slik at du har to separate tråder av ledningen ca 6 inches lang.

2 Strip ca ½ tomme av isolasjonen av hver ledning med et par av wire strippere.

3 Grip metall enden av hannkontakten med en hånd og rive plast enden av kontakten med den andre. På høyere-end bananplugger, træ plast enden av metall slutten. På lavere-end bananplugger, dra i plast enden av metall slutten.

4 Skyv den svarte plastomslaget på svart speaker wire, og skyv den røde plastomslaget på den røde høytalerledningen. Dersom høyttalerledningen er ikke fargekodet, den svarte jack til jordledningen og den hvite kontakten til den positive ledningen.

5 Koble strippet enden av den svarte ledningen inn i den bindende innlegg på en av metallkontaktdelene, og deretter tråd eller trykk på metallende tilbake på plast slutten.

6 Koble den avisolerte enden av den røde ledningen inn i den bindende innlegg på den andre metallplugg enden, og træ eller trykk på metallende tilbake på plast slutten.

7 Sett den svarte bananpluggen i svart kvinne jack montert på veggen, og deretter koble den røde banan plugg inn i den røde hunnkontakten montert på veggen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com