Hvordan vet du om en Pool lekker?

March 21

Fordampning er en naturlig prosess som forvandler overflatevann inn væske damp. Selv om frekvensen av fordampning varierer basert på faktorer som vind, fuktighet og temperatur, hvis en pool taper mer enn 2 inches av vann per uke, så kan det ha en lekkasje. Et basseng lekkasje kan være vanskelig å finne, fordi ofte er det en hårfin sprekk i en konkret basseng eller en liten punktering i en vinyl-lined bassenget. En fordampning testen vil avgjøre om du har en lekkasje.

Bruksanvisning

1 Inspiser områdene bassenget for tårer i en foring eller sprekker i betong basseng struktur. Hvis man finner en av disse, vil det være kilden til lekkasjen, og en fordampning test er sannsynligvis ikke nødvendig.

2 Fyll en 5-gallon bøtte med vann fra kranen eller verksted vannforsyning. Plasser den utenfor ved siden av bassenget.

3 Vent til vannet for å stoppe rock og tilbake. Ved at det er vann, bruker markør for å indikere toppen av skuffens vannlinjen.

4 Marker vannlinjen sted på innsiden av bassenget også. Et punkt vil være tilstrekkelig. Du trenger bare et sted å måle vannstanden.

5 Vent minst 24 timer for det mest nøyaktige resultatet. Pass på at det ikke regn. Måle mengden av vann tapt i både basseng og bøtte. Være så nøyaktig som mulig. Hvis du har mistet mer vann i bassenget enn bøtte, bassenget har dessverre en lekkasje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com