Er Walnut Trees Giftige?

March 28

Er Walnut Trees Giftige?


Valnøtt trær produserer et kjemisk stoff som hydrojuglone. Den finnes i alle deler av treet. Hydrojuglone i seg selv er ufarlig og luktfri. Men når oksydert av forbindelser i luft og jord, blir hydrojuglone forvandlet til en toksisk allelochemical kjent som Juglone. Allelochemicals er sekreter som i det vesentlige forgifte noen typer nærliggende planter ved inhibering av fysiologiske prosesser, så som spiring, vekst og nærings og vannopptak. Mens alle typer valnøtt trær produsere Juglone, bare svart valnøtt tre produserer vanligvis mengder tilstrekkelige til å påvirke omkringliggende anlegg. Juglone følsomme planter plassert nær svart valnøtt vil uunngåelig gule, visne og dø.

toksisitet Range

Den største konsentrasjonen av Juglone oppstår i valnøtt røtter, knopper og nøtteskall. Følgelig, den høyeste sannsynligheten for anlegget toksisitet er innenfor tak av svart valnøtt trær, hvor røtter, løv og råtnende nøtteskall er alltid tilstedeværende og konsentrert. Men planter vokser innen 1/2 tommers av en enkelt sort valnøtt trerot er også i fare for å støte på Juglone. Denne kontakten kan skje utover tre baldakin, spesielt i store tre prøver.

Symptomer på Juglone Sensitivity

Medlemmer av Solanaceous familien, som inkluderer tomater, auberginer og paprika, er noen av de plantene mest negativt berørt av Juglone. Symptomer på Juglone følsomhet inkluderer en progresjon av blad gulning, hengende og eventuell plante død. Generelt er Juglone ikke giftig for mennesker, men det kan føre til en mild allergiske symptomer hos personer som er følsomme for kjemiske, særlig i løpet av våren.

Garden Design implikasjoner

Plasser Juglone følsomme planter utenfor giftige sonen av svart valnøtt trær. Med små trær, antar en rotsonen på omtrent to ganger høyden av treet. Denne sone vil fortsette å øke med alder. Den giftige sonen av trær kan gi opp til 80 fot fra trestammen. Hvis denne graden av avstanden ikke er mulig, bør du vurdere å plassere andre plantings i beholdere eller hevet planting senger. Alternativt kan finne andre planter på den andre siden av en fast barriere, slik som en innkjørsel, for å minimalisere potensiell kontakt med giftstoffer.

toksisitet kontroll

Legg organisk materiale til jord. Dette vil øke populasjonen av jord mikrober og forbedre jord dreneringskapasitet, noe som i sin tur vil forbrenne giftstoffer. Rutinemessig rake opp løv, frukt eller noen annen form for rusk fra under svart valnøtt trær, men unngå å bruke dette materialet som kompost eller mulch for andre planter. Generelt er tre fjerning ikke anbefales med mindre den er ledsaget av total fjerning rot i tillegg. Eventuelle røtter som ikke er fjernet fra jorden kan fortsette å avgi Juglone inntil de fullstendig forråtnelse, noe som kan ta mange år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com