Rabbit Resistente Blomster

March 28

Rabbit Resistente Blomster


Kaniner er en plage i både vegetabilske og blomsterhager, spise og drepe planter. Før de bestemmer seg for din plan for angrep for å bli kvitt skadedyr, sørg for at skaden er forårsaket av en kanin ved å se etter tannmerker som er omtrent en 1/10 av en tomme eller unge planter som har blitt kuttet rent og problemfritt. Når du har fastslått at det er en kanin, kan du plante vegetasjon og blomster som kaniner ikke liker å holde dem unna uten å skade dem.

impatiens

Kaniner unngå Impatiens, ifølge Penn State Cooperative Extension. Disse blomstene blomstrer i mange farger som rødt, rosa og hvitt og foretrekker minst delvis skygge. Blomstene skape seedpods hvert år i tidlig høst at reseed plantene slik at de spres videre hvert år. Impatiens er stauder og komme tilbake på egen hånd selv uten frø. Vanne blomstene ofte for å opprettholde dem og legge mulch til landskaps å felle i fuktighet.

Påskeliljer

The University of Arizona Cooperative Extension har laget en liste over trær, busker og blomster som avskrekke kaniner. Denne listen inneholder de ganske vanlige Påskeliljer. Det er et stort utvalg av påskeliljer for å velge som vokser over hele USA Daffodil blomsten er vanligvis en av de første blomstrer du vil se i løpet av våren og kommer i varierende nyanser av gult, hvitt og oransje. Bladene og knoller av blomsten er giftig for dyr.

daylilies

Daylilies er motstandsdyktig mot kaniner, ifølge University of Nebraska. De har blomster som kommer i mange farger fra deep-oransje og lys gul til lilla og flerfarget. De blomstrer i mer enn en måned av gangen. Plantene foretrekker full sol og godt drenerende jord, samt om en tomme av vann per uke.

Begonias

Begonier er også nevnt av Penn State Extension tjenesten som en avskrekkende til kaniner. Begonier blomstre hele sommeren, og foretrekker skygge for solen. Blomstene produserer en rekke farger fra rødt og oransje til rosa og gult. Plante dem i godt drenerende jord og holde dem vannes. Begonia har en tendens til å dø når jorda tørker ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com